Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Miami Beach

Letar du hotell i Miami Beach? Hos oss kan du söka i ett brett utbud av hotell i alla prisklasser. Boka ditt boende i Art Deco-kvarteret. Ett färgstarkt område i Miami Beach, härligt att promenera runt och njuta i. Andra fina områden att bo i är South Beach samt Ocean Drive där de världsberömda, långa stränderna finns. Här hittar du också bra restauranger och ett hett nattliv. Kolla gärna upp Vintro South Beach Hotel. Art Deco-inspirerat boutiquehotell med moderna rum. Det ligger i ett lugnt område men med närhet till strand och nöjesliv.

Sök och boka ditt hotell i Miami Beach. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Fantastiska Florida

Andra resor till Miami Beach

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.