Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i New York

Sugen på att boka hotell i New York? Här kan du söka, jämföra och boka direkt.

New York lockar besökare från hela världen. Staden är själva urbilden av en världsmetropol. Skyskrapor, folkmingel och full fart. Boende finns i alla former och prisklasser. Femstjärniga The Plaza är ett berömt hotell som ligger precis vid Central Park och 5th Avenue. Där hittar du också mycket lyxig shopping. Boutiquehotellet The Mave ligger nära mysiga Madison Square Park och bara några gator bort från Empire State Building. Vill du besöka sevärdheter som Times Square, MOMA och Rockefeller Center är det Midtown Manhattan som gäller när du bokar ditt hotell. Här hittar du också ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. Härifrån är det nära till kända stadsdelar som mysiga Greenwhich Village, eleganta Upper West Side och lummiga Central Park.

Sök och boka hotell i New York. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till New York

Upplev USA

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.