Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i San Francisco

Boka hotell i San Francisco här! Vi erbjuder ett brett utbud av bra hotell i de populäraste stadsdelarna. Som Fishermans Wharf – härifrån är det nära till världskända Golden Gate-bron, det gamla fängelset Alcatraz och Pier 39 där du kan spana på sjölejon och äta skaldjur i världsklass. Ett annat populärt område för boende är Chinatown, USA:s största. Här hittar du många restauranger och trevlig atmosfär. Ett hett tips på bra hotell i hjärtat av San Francisco, nära vattnet i Fishermans Wharf, är det fyrstjärniga hotellet Hotel Zephyr. Härifrån är det promenadavstånd till det mesta.

Sök och boka ditt hotell i San Francisco. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till San Francisco

Sol och glamour

Andra resor till San Francisco

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.