Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i San Francisco

Boka hotell i San Francisco här! Vi erbjuder ett brett utbud av bra hotell i de populäraste stadsdelarna. Som Fishermans Wharf – härifrån är det nära till världskända Golden Gate-bron, det gamla fängelset Alcatraz och Pier 39 där du kan spana på sjölejon och äta skaldjur i världsklass. Ett annat populärt område för boende är Chinatown, USA:s största. Här hittar du många restauranger och trevlig atmosfär. Ett hett tips på bra hotell i hjärtat av San Francisco, nära vattnet i Fishermans Wharf, är det fyrstjärniga hotellet Hotel Zephyr. Härifrån är det promenadavstånd till det mesta.

Sök och boka ditt hotell i San Francisco. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till San Francisco

Sol och glamour

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.