Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Julresor och nyårsresor

Fundera du på en snöfri jul i värmen istället för i mörker och snöslask? En nyårsresa på en sandstrand i solnedgången i Karibien istället för på en regnig takterrass i Stockholm? När du väl bestämt dig för att fira jul utomlands finns det mängder med destinationer att välja mellan. December har massor med resor att erbjuda, både charterresor och storstadssemestrar. Drömmer du om att fira jul på en vit sandstrand med vajande palmer och havets vågor i bakgrunden kanske en resa till Dubai kan vara något för dig. Står istället shopping högst upp på önskelistan för din julresa kanske en weekend till London eller Berlin är att föredra. Önskar du kombinera det bästa av två världar, både sol och bad och storstad, finns alltid glamorösa Miami.

Unna dig en nyårsweekend

Fira in det nya året utomlands! Möjligheterna för vart du kan skåla in det nya året är oändliga, i en klassisk storstad som London eller New York eller från en solsäng på en kryssning i Karibien. En nyårsweekend är det perfekta tillfället att unna sig själv en weekendresa för en chans att varva ner och koppla av innan man är redo att ta sig an det nya året.

Du hittar alla våra flyg- och hotellresor här

Fira jul på ett kryssningfartyg

Julfirande på ett kryssningsfartyg är ett perfekt sätt att få tid tillsammans hela familjen och samtidigt komma bort från julstressen och alla måsten. Ta långledigt över jul och unna dig en vecka eller två ombord på ett lyxigt kryssningsfartyg.

Boka idag så får du upp till 10.000:- rabatt/bokning för sällskap om minst tio personer. Gäller kryssningar i Karibien och Medelhavet. Boka senast 31 december 2019.

MSC Seaside

7 nätter, från Miami
Insideshytt fr. 10.899:-/person
Avresa: 19-26 december 2020

Skicka en bokningsförfrågan

Resrutt: Miami - Till havs - Ocho Rios - George Town - Cozumel - Till havs - Ocean Cay - Miami

MSC Meraviglia

7 nätter, från Miami
Insideshytt fr. 10.899:-/person
Avresa: 20-27 december 2020

Skicka en bokningsförfrågan

Resrutt: Miami - Till havs - Roatan Island - Belize City - Costa Maya - Till havs - Ocean Cay - Miami

Prisexempel hämtades 10/12 2019. 

Fira jul och nyår i glamorösa Miami

Florida är en oerhört populär destination för jul- och nyårsresor och det med rätta. Med ett tropiskt klimat året runt, vajande palmer, exceptionell shopping, påkostade nöjesparker och glamour har Florida allt och lite till för att leverera den perfekta familjesemestern.

Välkända Miami

I hjärtat av delstaten finner du den välkända storstaden Miami som har ett tropiskt klimat året runt. En julresa hit ger dig lyx, aktiviteter och fantastiska upplevelser i mängder. Strosa runt i Art Deco-området och se stadens utmärkande byggnader i härliga pastelltoner, självlysande neonskyltar och svajande palmer. Mingla med kändisar, shoppa på berömda Ocean Drive och sola på populära South Beach.

Nyårsresor

Boka flyg och hotell med avresa från:

Stockholm fr. 12.924:-

Göteborg fr. 12.894:-

Köpenhamn fr. 14.182:-

Prisexemplen hämtades 30/12 2019. Gör en sökning för ett uppdaterat pris!

Förboka sightseeingpass här

Nöjesparkernas mecka Orlando

För barnfamiljer rekommenderas julresor till prisvärda Orlando, nöjesparkernas mecka. Staden är ett paradis för både barn och vuxna med välkända nöjesparker som Disney World, Sea World och Universal Studios. Fyll dagarna med åkturer i svindlande berg- och dalbanor, skaka hand med Musse Pigg på Disney World och se delfinshower på Sea World.

Nyårsresor

Boka flyg och hotell med avresa från:

Stockholm fr. 10.474:-

Göteborg fr. 10.769:-

Köpenhamn fr. 10.238:-

Prisexemplen hämtades 30/12 2019. Gör en sökning för ett uppdaterat pris!

Fira jul och nyår i populära Dubai

Ett populärt resmål för julen är Dubai, ett av de varmaste och mest solsäkra resmålen du kan hitta och perfekt för familjeresor under vinterhalvåret. Här finns allt du kan önska för en perfekt familjesemester. Fina stränder, imponerande hotell och mängder med spännande aktiviteter för både barn och vuxna. Fullt med lyx och nymodigheter finns här mäktiga skyskrapor, fartfyllda nöjesparker, jeepsafariturer i öknen och mycket mycket mer att göra. I Dubai finns allt som krävs för att ge dig en jul- och nyårsresa du sent kommer glömma.

Nyårsresor

Boka flyg och hotell med avresa från:

Stockholm fr. 11.934:-

Göteborg fr. 14.481:-

Köpenhamn fr. 10.410:-

Prisexemplen hämtades 30/12 2019. Gör en sökning för ett uppdaterat pris!

Förboka sightseeing här

Fira jul och nyår i London

Fira in det nya året vid Themsen i London! Se fyrverkerishowen från flodkanten när Big Ben slår tolv eller stå uppe i det berömda The Shard för en otrolig utsikt över hela staden. Åk några dagar tidigare så har du även möjligheten att upptäcka mer av det julpyntade London med sightseeingturer i mellandagarna.

Nyårsresor

Boka flyg och hotell med avresa från:

Stockholm fr. 3.808:-

Göteborg fr. 3.794:-

Köpenhamn fr. 3.819:-

Resia rekommenderar***

Prisexempel 31 december 2019 – 3 januari 2020
Flyg från Stockholm t/r
fr. 6.295:-/person, Park Grand Paddington Court ****
Del i dubbelrum

Förboka sightseeing i London

Prisexemplen hämtades 30/12 2019. Gör en sökning för ett uppdaterat pris!

Fira nyår i New York

Res till New York över nyår.

New York är en fantastisk stad oavsett vilken tid på året du besöker den, men blir ännu mer magisk kring juletid. Skimrande lampor och ljus fyller hela staden med en helt magisk julkänsla. Reser du över Nyår så missa inte ett besök till festligheterna på Times Square och ett av världens mest kända nyårsfiranden.

Nyårsresor

Boka flyg och hotell med avresa från:

Stockholm fr. 10.917:-

Göteborg fr. 11.924:-

Köpenhamn fr. 12.416:-

Resia rekommenderar***

Prisexempel 31 december 2019 - 4 januari 2020
Flyg från Stockholm t/r
fr. 13.161:-/person, The Hotel @ Times Square***
Del i dubbelrum

Sök flyg och hotell här

Prisexemplen hämtades 30/12 2019. Gör en sökning för ett uppdaterat pris!

Förboka sightseeing och musikaler här

Fira nyår i Berlin

Vad sägs om en weekend i Berlin över nyår? Upplev tyskarnas genuina firande och härliga kultur på ett nyårsfirande du sent kommer att glömma. Missa inte det klassiska nyårsfirandet vid Brandenburger Tor!

Nyårsresor

Boka flyg och hotell med avresa från:

Stockholm fr. 4.883:-

Göteborg fr. 4.316:-

Köpenhamn fr. 5.472:-

Prisexemplen hämtades 30/12 2019. Gör en sökning för ett uppdaterat pris!

Förboka sightseeing här

Fira nyår i Paris

Vad sägs om en weekend i Paris över nyår? Upplev den fantastiska ljusvisningen på Champs-Élysées, delta i street party på The Sacré-Coeur eller betrakta staden ovanifrån från samlingspunkten Champs de Mars. Säkra din nyårsresa till Paris idag!

Nyårsresor

Boka flyg och hotell med avresa från:

Stockholm fr. 3.740:-

Göteborg fr. 4.250:-

Köpenhamn fr. 3.462:-

Prisexemplen hämtades 30/12 2019. Gör en sökning för ett uppdaterat pris!

Förboka sightseeing här

Välj rätt bland alla julresor och nyårsweekends

Det finns många spännande destinationer och reseformer att välja mellan för sin jul- och nyårsresa.  Julresa till värmen med hela familjen eller en storstadsweekend över nyår med vännerna. Det är inte alltid lätt att veta vad man ska välja.

Vill du få hjälp med att välja rätt desination och resform för just din jul- och nyårsresa kan du kontakta oss så hjälper vi dig med din bokning. Du kan ringa oss på telefon 0771-92 92 92 eller besöka oss i någon av våra butiker så hjälper vi dig planera din perfekta julresa. 

 

Bokningsinformation

Det finns många spännande destinationer och reseformer att välja mellan för sin jul- och nyårsresa.  Charterresa till Dubai över jul, nyårsweekend till London eller kryssning över båda helgerna. Det är inte alltid lätt att veta vad man ska välja.

Vill du få hjälp med att välja rätt destination och resform för just din jul och nyårsresa kan du kontakta oss så hjälper vi dig med din bokning. Du kan ringa oss på telefonnummer 0771-92 92 92  eller besöka någon av våra resebyråer så bokar vi resan åt dig!

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan.

Till toppen  ↑

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.