Julresor och nyårsresor

Fundera du på en snöfri jul i värmen istället för i mörker och snöslask? En nyårsresa på en sandstrand i solnedgången i Karibien istället för på en regnig takterrass i Stockholm? När du väl bestämt dig för att fira jul utomlands finns det mängder med destinationer att välja mellan. December har massor med resor att erbjuda, både charterresor och storstadssemestrar. Drömmer du om att fira jul på en vit sandstrand med vajande palmer och havets vågor i bakgrunden kanske en resa till Dubai kan vara något för dig. Står istället shopping högst upp på önskelistan för din julresa kanske en weekend till London eller Berlin är att föredra. Önskar du kombinera det bästa av två världar, både sol och bad och storstad, finns alltid glamorösa Miami.

Unna dig en nyårsweekend

Fira in det nya året utomlands! Möjligheterna för vart du kan skåla in det nya året är oändliga, i en klassisk storstad som London eller New York eller från en solsäng på en kryssning i Karibien. En nyårsweekend är det perfekta tillfället att unna sig själv en weekendresa för en chans att varva ner och koppla av innan man är redo att ta sig an det nya året.

Fira jul i glamorösa Miami

Florida är en oerhört populär destination för jul- och nyårsresor och det med rätta. Med ett tropiskt klimat året runt, vajande palmer, exceptionell shopping, påkostade nöjesparker och glamour har Florida allt och lite till för att leverera den perfekta familjesemestern.

Välkända Miami

I hjärtat av delstaten finner du den välkända storstaden Miami som har ett tropiskt klimat året runt. En julresa hit ger dig lyx, aktiviteter och fantastiska upplevelser i mängder. Strosa runt i Art Deco-området och se stadens utmärkande byggnader i härliga pastelltoner, självlysande neonskyltar och svajande palmer. Mingla med kändisar, shoppa på berömda Ocean Drive och sola på populära South Beach.

Prisexempel 1: 
18-25 december 2018
Flyg från Stockholm t/r med SAS & American Airlines
fr. 9.326:-/person, Hotel St Augustine***
Del i dubbelrum, inkl. frukost.

Boka Hotel St Augustine

Prisexempel 2: 
25 december 2018 – 1 januari 2019
Flyg från Stockholm t/r med Lufthansa & United Airlines
fr. 12.503:-/person, Viscay Hotel***
Del i dubbelrum, inkl. frukost.

Boka Viscay Hotel


Prisexemplen hämtades 28/9 2018. Gör en sökning för ett uppdaterat pris!

Nöjesparkernas mecka Orlando

För barnfamiljer rekommenderas julresor till prisvärda Orlando, nöjesparkernas mecka. Staden är ett paradis för både barn och vuxna med välkända nöjesparker som Disney World, Sea World och Universal Studios. Fyll dagarna med åkturer i svindlande berg- och dalbanor, skaka hand med Musse Pigg på Disney World och se delfinshower på Sea World.

Prisexempel 1: 
18-25 december 2018
Flyg från Stockholm t/r med Lufthansa och United Airlines
fr. 7.698:-/person, Rosen Inn***
Del i dubbelrum, exkl. frukost

Boka Rosen Inn

Prisexempel 2: 
30 januari 2018 - 6 januari 2019
Flyg från Stockholm t/r med Lufthansa och United Airlines
fr. 9.722:-/person, Monumental Movieland Hotel Orlando***
Del i dubbelrum, exkl. frukost

Boka Monumental Movieland Hotel Orlando


Prisexemplen hämtades 28/9 2018. Gör en sökning för ett uppdaterat pris!

Charterresor till Dubai

Vill du fira in jul och nyår på en sandstrand i värmen, få tid för att umgås tillsammans hela familjen och bara koppla av? Då är en charterresa det perfekta alternativet för din julresa.

Ett populärt resmål för julen är Dubai, ett av de varmaste och mest solsäkra resmålen du kan hitta och perfekt för charterresor under vinterhalvåret. Här finns allt du kan önska för en perfekt familjesemester. Fina stränder, imponerande hotell och mängder med spännande aktiviteter för både barn och vuxna. Fullt med lyx och nymodigheter finns här mäktiga skyskrapor, fartfyllda nöjesparker, jeepsafariturer i öknen och mycket mycket mer att göra. I Dubai finns allt som krävs för att ge dig en jul- och nyårsresa du sent kommer glömma.

Hitta din julresa till Dubai

Charterresor till Egypten

En annan bra destination för julresor är Egypten. Landet bjuder på rik kultur, turistvänliga områden och högklassig dykning. Allt till ett mycket bra pris. Egypten är den perfekta charterdestinationen för dig som reser med barn och önskar en sol och bad semester fylld med lugna dagar vid stranden. Golv, vattensporter och dykning är några av de mest populära aktiviteterna. Missa inte ett besök till de imponerande pyramiderna i Giza.

Hitta din julresa till Egypten

Fira jul och nyår på ett kryssningfartyg

Julfirande på ett kryssningsfartyg är ett perfekt sätt att få tid tillsammans hela familjen och samtidigt komma bort från julstressen och alla måsten. Ta långledigt över jul och unna dig en vecka eller två ombord på ett lyxigt kryssningsfartyg.

Harmony of the Seas

Harmony of the Seas passar perfekt för den äventyrslystna som önskar en aktivitetspackad och glädjefylld resa för hela familjen. Linbanor, isrinkar och klätterväggar är bara ett urval av allt som finns att göra ombord på Harmony. Fartyget avgår på sin 7 dagars resa i Västra Karibien den 30 december 2018 från Fort Lauderdale.

Prisexempel:
7 nätter i Västra Karibien
Avgång: 30 december från Fort Lauderdale
fr. 20.196:-/person
Del i dubbelhytt, inkl. frukost

Boka din nyårskryssning

Serenade of the Seas

Serenade of the Seas är ett elegant och stilfylld kryssningsfartyg fyllt med härliga pooler, spa-avdelningar och moderna konstsamlingar. Här finner du även Broadway-inspirerad underhållning, träningspass inom yoga och pilates samt lyxiga spabehandlingar. På Serenade får du ett julfirande av hög klass på öppet hav. Fartyget kryssar 12 nätter i Södra Karibien med avgång från Fort Lauderdale den 21 december 2018.

Prisexempel:
12 nätter i Södra Karibien
Avgång: 21 december från Fort Lauderdale
fr. 13.037:-/person
Del i dubbelhytt, inkl. frukost

Gör en reseförfrågan här 

Prisen inkluderar helpension, dricks till personalen, underhållning, de flesta aktiviteter ombord samt lokala skatter och hamnavgifter. Deluxe dryckespaket kan köpas till för 445kr/person och dag.

Nyårsweekend i Europa

Fira in det nya året vid Themsen i London! Se fyrverkerishowen från flodkanten när Big Ben slår tolv eller stå uppe i det berömda The Shard för en otrolig utsikt över hela staden. Åk några dagar tidigare så har du även möjligheten att upptäcka mer av det julpyntade London med sightseeingturer i mellandagarna.

Prisexempel London:

12-25 december 2018
Flyg från Stockholm t/r med British Airways
fr. 4.329:-/person, Rhodes Hotel***
Del i dubbelrum, inkl. frukost

Boka weekend i London

Sightseeingturer i London

Unna dig ett nyårsfirande utöver det vanliga Hofsburg Slott i Wien. Balen håller till i det magiskt vackra vinterpalatset Hofburg och är välbesökt av gäster över hela världen. Välkomna det nya året med dans till tonerna av Strauss och Mozart för ett nyårsfirande du sent kommer glömma.

Prisexempel Wien:

29 december 2018 – 1 januari 2019
Flyg från Stockholm t/r med Lufthansa
fr. 5.988:-/person, Austria Classic Hotel Wien***
Del i dubbelrum, inkl. frukost

Boka weekend i Wien

Fira nyår på Hofsburg Slott i Wien

Fira in det nya året vid Themsen i London! Se fyrverkerishowen från flodkanten när Big Ben slår tolv eller stå uppe i det berömda The Shard för en otrolig utsikt över hela staden. Åk några dagar tidigare så har du även möjligheten att upptäcka mer av det julpyntade London med sightseeingturer i mellandagarna.

Välj rätt bland alla julresor och nyårsweekends

Det finns många spännande destinationer och reseformer att välja mellan för sin jul- och nyårsresa.  Charterresa till Dubai över jul, nyårsweekend till London eller kryssning över båda helgerna. Det är inte alltid lätt att veta vad man ska välja.

Vill du få hjälp med att välja rätt desination och resform för just din jul- och nyårsresa kan du kontakta oss så hjälper vi dig med din bokning. Du kan ringa oss på telefon 0771-92 92 92 eller besöka oss i någon av våra butiker så hjälper vi dig planera din perfekta julresa. 

 

Bokningsinformation

Det finns många spännande destinationer och reseformer att välja mellan för sin jul- och nyårsresa.  Charterresa till Dubai över jul, nyårsweekend till London eller kryssning över båda helgerna. Det är inte alltid lätt att veta vad man ska välja.

Vill du få hjälp med att välja rätt destination och resform för just din jul och nyårsresa kan du kontakta oss så hjälper vi dig med din bokning. Du kan ringa oss på telefonnummer 0771-92 92 92  eller besöka någon av våra resebyråer så bokar vi resan åt dig!

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan.

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa OTA sajt 2019

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.