Kryssningar

Välj mellan kryssningar i exotiska Karibien, vackra Medelhavet, spännande Asien eller de majestätiska norska fjordarna. Under en kryssning får du se flera resmål från en och samma balkong. Utgå från Venedig och res vidare till Grekland och Kroatien. Eller kombinera USA med Karibien och se Florida, Bahamas och Jamaica.

Här hittar du alla våra kryssningar

På en kryssning är det inte enbart resmålet som räknas - tiden på fartyget är en lika stor upplevelse. Ombord kan du njuta av god mat, spännande aktiviteter och bra shopping. Att kryssa är både prisvärt och bekvämt, då det oftast ingår mat, aktiviteter och underhållning.

Vill du ha mer information om kryssningar och få hjälp med din bokning? Skicka en intresseförfrågan så kontaktar vi dig. Mer inspiration och tips hittar du hos våra kryssningsspecialister.

Kryssa i Medelhavet med RCCL

Upptäck nya vyer varje dag

Oförglömliga jorden runt-kryssningar

Äventyr med Hurtigruten

Gruppresor

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.6 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.