Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Kryssningar

Välj mellan kryssningar i exotiska Karibien, vackra Medelhavet, spännande Asien eller de majestätiska norska fjordarna. Under en kryssning får du se flera resmål från en och samma balkong. Utgå från Venedig och res vidare till Grekland och Kroatien. Eller kombinera USA med Karibien och se Florida, Bahamas och Jamaica.

Låt oss skräddarsy din resa!

Med över 20 års erfarenhet av kryssningar vet vi hur du får den bästa och mest prisvärda resan. Låt oss paketera din resa med flyg, boende och kryssning utifrån just dina önskemål. Välkommen att boka din nästa kryssning hos oss!

Skicka en reseförfrågan

Vi kontaktar dig inom 24 timmar på vardagar.

På en kryssning är det inte enbart resmålet som räknas - tiden på fartyget är en lika stor upplevelse. Ombord kan du njuta av god mat, spännande aktiviteter och bra shopping. Att kryssa är både prisvärt och bekvämt, då det oftast ingår mat, aktiviteter och underhållning.

Generösa av- och ombokningsvillkor

Just nu erbjuder flera av våra leverantörer generösa av- och ombokningsvillkor. Med Royal Caribbean och Celebrity Cruises får du möjlighet att boka om din kryssning fram till 48 timmar innan avresa. Och både MSC Cruises och Costa Cruises har låga avbokningskostnader på alla nybokningar.

Läs mer om våra leverantörers av- och ombokningsvillkor här


Vill du ha mer information om kryssningar och få hjälp med din bokning? Skicka en intresseförfrågan så kontaktar vi dig. Mer inspiration och tips hittar du hos våra kryssningsspecialister.

Oförglömliga jorden runt-kryssningar

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.