30% rabatt/bokning på kryssningar i Karibien

En semester värd att dela!

Drömmer du om att kryssa i Karibien? Förverkliga drömmen idag med upp till 30% rabatt/bokning på karibienkryssningar med Royal Caribbean. Gäller avresor mellan 1 april – 31 december 2019.

Ombord på Royal Caribbeans fartyg får du alltid mycket upplevelse för pengarna! Här finns någonting för alla, både för dig som önskar lugn och ro i en solstol samt för dig som tycker om aktiviteter som Zipline, klätterväggar och rutschkanor. Om kvällarna kan du äta middag i någon av de 20-tal restaurangerna, se på vattenshower och gå på utomhusbio. Börja dagen med ett stärkande yogapass för att därefter fortsätta in i restauranger för en överdådig frukostbuffé. Du väljer själv om du vill boka en utflykt in till land för att upptäcka mer av staden eller om du vill stanna kvar ombord för en dag i total avkoppling.

På fartygen kan du alltid förvänta dig prisbelönt service, utsökta måltider, fullskalig Broadway show och andra häftiga aktiviteter för både barn och vuxna. I priset ingår även alla mat i huvudrestaurangerna.

Boka senast 31 maj 2019.

Prisexempel 1: Oasis of the Seas
7 nätter, från Miami
Insideshytt fr. 7.533:-/person
Avresa: 8 december 2019

Skicka en bokningsförfrågan

Rutt: Miami – På havet – På havet – St. Maarten – San Juan, Puerto Rico – Labadee – På havet - Miami

Bokningsvillkor: Erbjudandet gäller endast nybokningar och endast på kryssningsdelen av priset. Skatter, avgifter och dricks tillkommer. Boka senast 31 maj 2019. Rabattsatsen på 30% gäller för kryssningar med avgångar i Karibien mellan 1/4-31/12 2019. Erbjudandet gäller både för individuella- och gruppbokningar. Begränsat antal platser.​ Rabatten är redan avdragen på angivet pris. 

Prisexempel: Kryssning med Allure of the Seas

Specialerbjudande för höstlovet 2019 - familjekryssning fr. 23.450:-

Prisexempel: Allure of the Seas
7 nätter, från Fort Lauderdale
Insideshytt fr. 23.450:-/familj (2 vuxna + 2 barn)
Avresa: 27 oktober 2019

Boka Allure of the Seas

Rutt: Fort Lauderdale – På havet – Labadee – Falmouth – På havet – Cozumel – På havet – Fort Lauderdale

Prisexempel: Kryssning med Oasis of the Seas

Prisexempel 1: Oasis of the Seas
7 nätter, från Miami
Insideshytt fr. 7.533:-/person
Avresa: 8 december 2019

Boka Oasis of the Seas

Rutt: Miami – På havet – På havet – St. Maarten – San Juan, Puerto Rico – Labadee – På havet - Miami

Bokningsinformation

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Kryssningserbjudandena gäller för nybokning gjorda senast 31/5 2019. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

Till toppen ↑

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa OTA sajt 2019

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.