35% rabatt/person på kryssningar med Royal Caribbean

En semester värd att dela!

Världens mest prisbelönta fartyg är tillbaka i Medelhavet nästa år. Och bokar du din kryssning idag får du 35% rabatt/person på resan! Royal Caribbeans prisbelönta fartyg Allure of the Seas tar dig med på en kryssning utöver det vanliga. Upplev Medelhavet på ett sätt som du aldrig tidigare gjort. Boka senast 31 oktober 2019.

Ombord Royal Caribbeans fartyg får du alltid mycket upplevelse för pengarna! Här finns någonting för alla, både för dig som önskar lugn och ro i en solstol samt för dig som tycker om underhållning och aktiviteter. Du väljer själv om du vill boka en utflykt in till land för att upptäcka mer av staden eller om du vill stanna kvar ombord för en dag i total avkoppling.

På fartygen kan du alltid förvänta dig prisbelönt service, utsökta måltider, fullskalig Broadway show och andra häftiga aktiviteter för både barn och vuxna. I priset ingår även alla mat i huvudrestaurangerna.

Just nu ytterligare 2.800:- rabatt/hytt! Går att kombinera både med erbjudandet om fantastiska barnpriser och 35 % rabatt/person. Boka senast 22 oktober 2019.
 

Boka senast 31 oktober 2019.

Prisexempel: Allure of the Seas
8 dagar, från Barcelona
Insideshytt fr. 9.609:-/person ordinarie pris 12.972:-
Avresa: 18 oktober 2020

Skicka en bokningsförfrågan

Rutt: Barcelona – Palma de Mallorca – Marseille – Toscana, La Spezia – Rom, Civitavecchia – Neapel – På havet – Barcelona​

Prisexempel hämtades 3/10 2019.

Bokningsvillkor: Erbjudandet på 35% rabatt/person gäller för kryssningar med Royal Caribbean under 2020. Erbjudandet gäller både för individuella- och gruppbokningar. Begränsat antal platser. Boka senast 31 oktober 2019.

Prisexempel: Medelhavet

Prisexempel: Allure of the Seas
8 dagar, från Barcelona
Insideshytt fr. 9.609:-/person ordinarie pris 12.972:-
Avresa: 18 oktober 2020

Skicka en bokningsförfrågan

Rutt: Barcelona – Palma de Mallorca – Marseille – Toscana, La Spezia – Rom, Civitavecchia – Neapel – På havet - Barcelona​

Prisexempel hämtades 3/10 2019.

Prisexempel: Karibien

Prisexempel: Oasis of the Seas
8 dagar, från Miami
Insideshytt fr. 8.030:-/person ordinarie pris 10.841:-
Avresa: 10 maj 2020

Skicka en bokningsförfrågan

Rutt: Miami – På havet – Labadee – Falmouth – På havet – Cozumel – På havet – Miami

Prisexempel hämtades 3/10 2019.

Fantastiska barnpriser

Vi ger dig den ultimata familjesemestern - en kryssning med Royal Caribbean. Nu nu kryssar barn under 12 år nästintill gratis och betalar endast skatter, avgifter och dricks när de delar hytt med två vuxna. Ett bättre familjeerbjudande är svårt att hitta.

Boka senast 31 oktober 2019.

Bokningsvillkor:
Erbjudandet gäller endast nybokningar och endast på kryssningsdelen av priset. Skatter, avgifter och dricks tillkommer. Boka senast 31 oktober 2019. 

Vän- och familjerabatt på upp till 20.000:-/bokning

Vad sägs om att unna dig en riktig kompisresa med alla dina vänner eller ta med storfamiljen och fira en högtidsdag i Medelhavet? Just nu vän- och familjerabatt om upp till 20.000:- rabatt/bokning när du bokar en kryssning för minst 10 personer. Erbjudandet gäller 10.000:- rabatt för bokningar om tio personer, därefter 1.000:- rabatt/person upp till tjugo personer. 

Säkra din resa idag! Erbjudandet gäller till och med 13 oktober 2019.

Bokningvillkor:
Erbjudandet om upp till 20.000:- rabatt/bokning gäller när du bokar minst 10 och max 20 personer på en kryssning om minst 7 nätter i Europa eller Karibien med avresa under 2019-2020. 10.000:- rabatt på bokningar om tio personer och därefter 1.000:- rabatt/person extra upp till tjugo personer.

Kryssningstips

Tre frågor till Christer Lundqvist, kryssningsspecialist.

För vem passar kryssning?
- Kryssningar passar absolut alla, barn som vuxna. Det finns allt från barnklubbar till champagnebarer, sena kvällsshower och mjukglassmaskiner ombord. Man kryssar om man vill koppla av och man kryssar när man vill uppleva mycket. Du bestämmer själv hur du vill ha det.

Vad får man inte glömma att packa ner inför en kryssning?
- Kamera, solglasögon, badkläder och lite finare kläder inför middagarna ombord. Samma klädsel som du har när du går ut och äter på en trevlig restaurang hemma.

Hur är det att kryssa i Medelhavet?
- Karibien är palmer och stränder. Att kryssa i Medelhavet är något helt annat, eftersom fartygen ofta gör stopp i fyra härliga storstäder på en vecka hinner passagerarna se och göra mycket. Ofta har man en hel dag på sig vid varje stopp. Om man inte väljer att stanna kvar på fartyget för att slappa vid poolen så kan man antingen boka utflykter eller ta sig runt själv i staden. Några favoriter är att besöka Colosseum i Rom, gå på en mässa i den inte ännu färdigbyggda basilikan Sagrada Familia i Barcelona eller bara ta det lugnt i hamnen med en kall öl och en fantastisk skaldjurstallrik.

Bokningsinformation

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Erbjudandet om 35% rabatt/person gäller endast för nybokningar gjorda senast 31/10 2019. Erbjudandet gäller på kryssningar med Royal Caribbean under 2020. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden. 

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

Till toppen ↑

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.