Äventyr till Antarktis - Upplev höjdpunkterna, 13 dagar

Boka ditt äventyr 2019 - få flygresan på köpet!

Prisexempel 1: MS Midnatsol
Antal dagar: 13
Avresa: 10 och 21 november samt 2 och 14 december 2018
Pris från: 53.140:-/person inkl. flygresa 

Prisexempel 2: MS Roald Amundsen
Pris från: 65.090:-/person inkl. flygresa 

Prisexempel avser resa i insideshytt, helpension, flygresa från Stockholm, Oslo eller Köpenhamn. Landstigningar samt tillgång till ett mycket kunnigt expeditionsteam (engelsktalande) som genomför alla föreläsningar, landstigningar och aktiviteter ombord. 

Boka senast 30 september 2018.

Boka din kryssning här ​

På en kryssningsexpedition till Antarktis med Hurtigruten får du chansen att uppleva något som du aldrig tidigare upplevt. Antarktis är den mest otillgängliga platsen på jorden, där djuren lever i sällsynt harmoni med naturen utan fruktan för människan. Tillsammans med det mycket kunniga expeditionsteamet, experter på Arktiska vatten, kommer du ta dig ut i den orörda vildmarken för upplevelser du bara har drömt om. Du kommer att få uppleva det rika djurlivet med pingviner, sälar och valar på nära håll och ett otroligt fågelliv som gör även en amatör alldeles mållös. Boka din resa innan den 30 september så får du flygresan på köpet!

Resan med MS Midnatsol - Upplevelserika dagar

Din resa startar i Argentinas livfulla huvudstad Buenos Aires för att med inrikesflyget ta dig till sydspetsen på Sydamerika där fartyget väntar på dig för att ta dig vidare mot resans huvudmål, Antarktis. Under överfarten mot isen har du möjlighet att uppleva sjöfåglars dans kring fartyget. Inte alls omöjligt att du lyckas få en glimt av den storslagna Albatrossen när de glider över vattnet i jakt på fiskelycka. Väl framme på Antarktis har du möjligheten att följa med på flera landstigningar med mindre polarbåtar för chansen att se pingviner, sälar och valar på nära håll i sin naturliga miljö. Polarbåtarna tar dig även med på magiska cruisings mellan de mäktiga isbergen. Det gäller att alltid ha kamera och kikare nära till hands för att inte missa det perfekta fotoögonblicket.

Om du tröttnat på den fantastiska utsikten kan du alltid kliva in i värmen, ombord på fartygen finns det alltid något att göra. Filmvisningar, inspirerande föreläsningar och ett kunnigt expeditionsteam som gärna delar med sig av sina kunskaper från det område du vistas i och om denna unika plats du valt att besöka. Känner du dig trött kan du alltid sjunka ner i en fåtölj med en varm kopp kaffe med vy över havet och det otroliga landskapet utanför.

Bokningsinformation
  • Priser ovan avser resa i vald hytt på MS Midntasol eller MS Roald Amundsen i perioden 1 oktober – 31 december (nyårsseglingen med MS Midnatsol är undantagen).
  • Flygresa från Stockholm, Oslo eller Köpenhamn t&r.
  • Inrikesflyg samt transfer ingår i de kryssningspaket det behövs för att ta dig till kajen där fartyget utgår.
  • På vissa av kryssningarna ingår även en hotellnatt samt transfer, fråga din säljare vid bokningstillfället.
  • Landstigningar i polarcirkelbåtar, aktiviteter ombord och iland enligt dagsprogram.
  • Engelsktalande expeditionsteam som ger dig intressanta föreläsningar ombord och följer med på landstigningar.
  • Kaffe/te ombord.
     

Antal platser är begränsade per avgång, med reservation för slutsålt på vissa avgångar.

Boka senaste 30 september 2018.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan.

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.