Dryckespaket på köpet!

Få den perfekta semestern med Celebrity Cruises!

Celebrity Cruises ger dig den perfekta semestern! Sköna dagar vid poolen, service i toppklass och helt otroliga vyer över Karibien och Medelhavet tillsammans med din bästa vän, partner eller familjemedlem. Här ligger fokus på det sofistikerade, det romantiska och på en semester med guldkant! Boka idag så får du både dryckespaket och Wi-fi på köpet. Boka senast 28 februari 2019.

Ombord fartyget har du chans till avkopplande behandlingar på spa:et och lyxiga middagar i någon av de många restaurangerna. Dessutom har ni chans att uppleva mer av Karibiens fantastiska övärld, turkosblåa vatten och snövita stränder. Eller Medelhavets vackra pärlor som Rom, Palma de Mallorca och Florens. Oavsett vilken rutt ni väljer att åka kan ni vara säkra på en romantisk och lyxig resa med en upplevelse utöver det vanliga!

Prisexempel: Celebrity Reflection
11 nätter, från Fort Lauderdale
Pris fr. 18.370:-/person i balkonghytt
Avresa: 9/12 2019
Inkl. classic dryckespaket och wifi

Kryssa i Karibien

Bokningsvillkor: Erbjudandet gäller endast nybokning av kryssningar i Karibien och Medelhavet med avresa under 2019. Gäller endast vid bokning av utsideshytt eller övre för dryckespaket Classic. För Wi-fi ingår 2 enheter/hytt. Boka senast 28 februari 2019. Begränsat antal platser.

Prisexempel

Karibien med Celebrity Reflection

Prisexempel: Celebrity Reflection
11 nätter, från Fort Lauderdale
Pris fr. 18.370:-/person i balkonghytt
Avresa: 9/12 2019
Inkl. classic dryckespaket och wifi

Kryssa i Karibien

Reserutt: Fort Lauderdale – På havet – På havet – Cartagena – Aruba – Aruba – Curacao – Bonaire – På havet – Grand Cayman – På havet – Fort Lauderdale

Medelhavet med Celebrity Infinity

Prisexempel: Celebrity Infinity
7 nätter, från Rom
Pris fr. 15.526:-/person i utsideshytt
Pris fr. 17.486:-/person i balkonghytt
Avresa: 20/7 2019
Inkl. classic dryckespaket och wifi

Kryssa i Medelhavet

Reserutt: Rom, Civitavecchia – Reggio Calabria – Valletta, Malta – På havet – Kefalonia – Dubrovnik – Koper - Venedig

Prisexempel hämtades 8/2 2019.

Bokningsinformation

Erbjudandet gäller endast nybokning av kryssning i Karibien och Medelhavet med avresa under 2019. Dryckespaket Classic ingår vid bokning av utsideshytt eller över. Fritt Wi-fi ingår med 2 enheter/hytt. Boka senast 28 februari 2019. 

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Personlig reserådgivning

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.