Från utsideshytt till balkonghytt

Gratis uppgradering av din kryssning

Spendera sommaren ombord på Costa Cruises härliga kryssningsfartyg med möjligheten att se flera av västra Medelhavets vackraste pärlor på en och samma resa. Just nu får du en balkonghytt till priset av en utsideshytt värde 1.860:-.  Boka senast 31 maj 2019.

Unna dig en kryssning med Costa Crusies och möjligheten att uppleva lyxen av en balkonghytt med utsikt över havet och alla de resmål ni passerar på er resa. Samtliga av rederiets kryssningsfartyg är byggda med fokus på komfort, nöjen och fritid i en genuin italiensk stil. Säkra din resa redan idag för att uppleva lyxen ombord ett av Europas största kryssningsrederiers fartyg. Det blir garanterat en minnesvärd resa!

Prisexempel

Costa Diadema, 8 dagar
Avser avresa 19/ 10 2019 från Savona
fr. 9.964:-/person, balkonghytt Classic, mealtime dryckespaket
Pris hämtat 9/4, 2019. Avser avresa 19 oktober 2019.

Skicka en bokningsförfrågan

Prisexempel: Costa Diadema från Savona

Costa Diadema, 8 dagar. 
Pris fr. 9.964:-/person, i balkonghytt Classic, inkl. mealtime dryckespaket.
Pris hämtat 9/4, 2019. Avser avresa 19 oktober 2019.

Skicka en bokningsförfrågan

Rutt: Savona – Marseille – Barcelona – Palma de Mallorca – till havs – Palermo – Rom – Savona

Bokningsinformation

Erbjudandet om gratis uppgradering från utsideshytt till balkonghytt gäller endast nybokningar och endast på utvalda kryssningar. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Boka senast 31 maj 2019.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Till toppen ↑

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa OTA sajt 2019

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.