Från utsideshytt till balkonghytt

Gratis uppgradering av din vinterkryssning

Fly vinterkylan till den karibiska värmen med Costa Cruises! Följ med Costa Cruises kryssningsfartyg på en oförglömlig kryssning till några av jordens mest drömlika platser. Just nu får du en gratis hyttuppgradering när du bokar din kryssning i Karibien. Boka en utsideshytt och bli uppgraderad till en lyxig balkonghytt värde 5.180:-. Boka senast 31 maj 2019.

Lockar turkosblåa hav och långa vita sandstränder på exotiska resmål är det nu du ska ta chansen! Costa Cruises är Europas största kryssningsföretag med fartyg i olika storlekar som kryssar över hela världen. Kryssningsfartygen har byggts för att kombinera komfort, nöjen och fritid i en omisskännlig italiensk stil. Första målet på din resa är fartyget som är bekvämt, vackert och elegant. Här kan du vara säker på en riktigt minnesvärd resa. Säkra din plats idag!

Prisexempel

Costa Luminosa, 11 dagar
Avresa 14/2 2020 från Fort Lauderdale
fr. 13.274:-/person,  balkonghytt Classic
Pris hämtat 9/4, 2019. Avser avresa 14 februari 2020.

Skicka en bokningsförfrågan

Prisexempel: Costa Luminosa - från Fort Lauderdale

Costa Luminosa, 11 dagar. 
Pris fr. 13.274:-/person i balkonghytt Classic, inkl. mealtime dryckespaket. 
Pris hämtat 9/4, 2019. Avser avresa 14 februari 2020.

Skicka en bokningsförfrågan

Rutt: Fort Lauderdale – Nassau – till havs – Jamaica – Grand Cayman – till havs – Belize – Roatan, Honduras – Cozumel – Till havs – Fort Lauderdale

Bokningsinformation:
Erbjudandet gäller avresor med Costa Luminosa från Fort Lauderdale under perioden 22/12 2019 - 5/3 2029.

Paketpris på kryssningar från Doha

Specialerbjudande!

Just nu har vi ett specialerbjudande på Costa Cruises kryssningar från Doha i Qatar. Vad sägs om en 7 nätters kryssning ombord Costa Diadema, flyg från Arlanda samt en natt på femstjärnigt hotell efter kryssningen, helpension och måltidsdryckespaket, 250 MB wifi, dricks till personalen. Gäller avgångar under vintern 2019/2020. Boka senast 31 maj 2019.

Prisexempel

Costa Diadema, 7 nätter.
Pris fr. 15.329:-/person i balkonghytt Classic Fly & Cruise. 
Pris hämtat 10/4, 2019. Avser avresa 4 december 2019.

Skicka en bokningsförfrågan

Rutt: Doha – Abu Dhabi (övernattning) – Dubai (övernattning) – Muscat – Till havs – Doha

Bokningsinformation

Erbjudandet om gratis uppgradering från utsideshytt till balkonghytt gäller endast nybokningar och endast på utvalda kryssningar. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Priserna uppges per person i full board och skatt och dricks ingår. Boka senast 31 maj 2019.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Till toppen ↑

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa OTA sajt 2019

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.