Just nu boka tidigt-rabatt!

Jorden runt med Costa Deliziosa

Följ med Costa Deliziosa på en oförglömlig jorden runt-kryssning med chans att uppleva bland annat Maldiverna, Mauritius, Kapstaden, New York, Bermuda och Azorerna. Just nu får du dessutom en boka tidigt-rabatt när du bokar senast 30 september 2019. Förverkliga din drömresa idag!

Första målet på din resa är kryssningsfartyget Costa Deliziosa: bekvämt, vackert och elegant. Här hittar du tre pooler, en barnpool och flera jacuzzis. Ombord finns även fyra olika restauranger med medelhavsinspirerade menyer. Vill du beställa en pizza, upptäcka nya smaker tillsammans med familjen eller satsa på en lyxig galamiddag? Hitta din favoritrestaurang och känn dig som hemma i äkta italiensk anda. Om kvällarna kan du gå på någon av fartygets olika underhållande shower, dansa loss på nattklubben eller hänga i någon av barerna. Varför inte unna dig en kväll med utomhusbio medan stjärnorna tänds på kvällshimlen.

Reser du med barn finns det fyra olika barnklubbar ombord för barn och ungdomar i olika åldrar. Här erbjuds bland annat talangjakt, karaoke och kurser i jonglering och magi.

En jorden runt-kryssning med Costa Deliziosa är helt enkelt en upplevelse utöver det vanliga. En chans att upptäcka alla dina drömresemål på en och samma resa. Säkra din plats på jorden runt-kryssningen 2021 redan idag!

Prisexempel

Costa Deliziosa, 116 dagar
Avresa 8 januari 2021 från Savona
Insideshytt Classic fr. 113.995:-/person
Utsideshytt Premium fr. 149.265:-/person
Balkonghytt Premier fr. 186.555:-/person
Inkl. flyg från Stockholm eller Köpenhamn, dryckespaket lunch och middag, 15 utflykter och serviceavgift.
Prisexempel hämtades 24/6 2019. Begränsat antal platser. Rabatten är avdragen på priserna som visas. Enkelhytter är på förfrågan. Erbjudandet gäller i mån av plats fram till 30 september 2019.

Skicka en bokningsförfrågan

Prisexempel

Costa Deliziosa, 116 dagar
Avresa 8 januari 2021 från Savona
Insideshytt Classic fr. 113.995:-/person
Utsideshytt Premium fr. 149.265:-/person
Balkonghytt Premier fr. 186.555:-/person
Inkl. flyg från Stockholm eller Köpenhamn, dryckespaket lunch och middag, 15 utvalda utflykter och serviceavgift.
Pris hämtat 24/6, 2019. Avser avresa 8 januari 2021.

Skicka en bokningsförfrågan

Prisexempel inkluderar helpension, dryckespaket lunch och middag, 15 utvalda utflykter och serviceavgifter. Begränsat antal platser. Enkelhytter är på förfrågan. Rabatten är avdragen på priserna som visas. Erbjudandet gäller i mån av plats fram till 30 september 2019.

Ruttbeskrivning

Costa Deliziosa tar dig med på en 116 dagar lång kryssning över hela jorden! Chans att uppleva några av världens vackraste platser som Maldiverna, Sydafrika, Brasielen och Costa Rica - allt på en och samma resa!

Fullständig ruttbeskrivning nedan:

Rutt: Italien - Frankrike - Grekland - Cypern - Israel - Jordanien - Oman - Indien - Maldiverna - Seychellerna - Madagaskar - Réunion - Mauritius, Sydafrika - Namibia - Sankta Helena - Brasilien - Argentina - Uruguay - Chile - Peru - Ecuador - Panama - Costa Rica - Honduras - Mexiko - USA - Bermuda - Portugal - Spanien

Skicka en bokningsförfrågan

Bokningsinformation

Boka senast 30 september 2019.​

Begränsat antal platser. Enkelhytter är på förfrågan. Rabatten är avdragen på priserna som visas. Priserna är inkl. Flyg från Stockholm eller Köpenhamn, dryckespaket för lunch och middag, 15 utflykter samt serviceavgifter. Boka tidigt-rabatten gäller i mån av plats fram till 30 september 2019.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna är I mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Till toppen ↑

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.