En aktivitetsfylld semester!

Familjekryssning fr. 16.173:- med Royal Caribbean

Ta med familjen på en härlig kryssning till Dubai med Royal Caribbean från endast 16.173:-/bokning. Det är den ultimata familjesemestern fylld med underhållning och aktiviteter för både stora och små till kampanjerbjudande. Varför inte passa på att kombinera kryssningen med någons födelsedag för släktfirande och kompishäng ombord? Just nu får du nämligen ytterligare 10.000:- rabatt när du bokar en kryssning för minst 10 personer.

När du kryssar med Royal Caribbean kan du alltid vara säker på att du får mycket upplevelse för pengarna! Ombord fartygen finns någonting för alla, stora som små. Vad sägs om färgsprakande shower, utomhusbio och lugna mornar med överdådiga frukostbufféer. Kryssningarna passar perfekt både som familjesemestrar samt för jubileums- eller födelsedagsfirandet. Platserna är begränsade, så skynda dig att boka. Just nu fyra personer från endast 16.173:-/bokning. Boka senast 30 april 2019.

Jewel of the Seas, 7 nätter
Pris fr. 16.173:-, 4 personer. i insideshytt.
Gäller för fyra bäddar varav två extrabäddar.
Pris hämtat 22/3, 2019. Avser avresa 16 december 2019.

Skicka en bokningsförfrågan

Läs mer om kryssningen

Rutt: Dubai – Dubai – Abu Dhabi – Sir Bani Yas – Till havs – Muscat – Dubai – Dubai

Prisexempel: Allure of the Seas - från Miami

Allure of the Seas, 7 nätter. 
Pris fr. 20.390:- 2 vuxna + 2 barn (under 12 år). Inkl. insideshytt, helpension
Pris hämtat 22/3, 2019. Avser avresa 27 oktober 2019.

Skicka en bokningsförfrågan

Läs mer om kryssningen

Rutt: Miami – Nassau, Bahamas – På havet – Cozumel – Roatan – Costa Maya – På havet - Miami

Upplev mer av Karibien

Följ med Allure of the Seas till drömlika Karibien, en plats med turkosblåa hav, vita sandstränder och vajande palmer. Bada med grisar i det klarblåa vattnet i Nassau, ögruppen Bahamas största ö. Eller stanna en dag extra i Miami för shopping, bad och kändisskådning. Att kryssa med Royal Caribbeans lyxiga fartyg i Karibien är så nära en drömresa på havet som du kan komma. Säkra din kryssning idag!

Prisexempel: Jewel of the Seas - från Dubai

Jewel of the Seas, 7 nätter
Pris fr. 16.173:-, 4 personer. i insideshytt.
Gäller för fyra bäddar varav två extrabäddar.
Pris hämtat 22/3, 2019. Avser avresa 16 december 2019.

Skicka en bokningsförfrågan

Läs mer om kryssningen

Rutt: Dubai – Dubai – Abu Dhabi – Sir Bani Yas – Till havs – Muscat – Dubai – Dubai

Upplev mer av Dubai

Dubai är den nästa största av sju olika emirater som tillsammans bildar Förenade Arabemiraten. I Dubai har du alltid någonting att göra. Vad sägs om att åka skidor inomhus eller jeepsafari ute i öknen. Eller betrakta de arkitektoriska mästerverken som exempelvis 828 meter höga Burj Khalifa. Dubai är dessutom paradiset för dig som gillar att shoppa!

Din kryssning med Jewel of the Seas ger dig goda möjligheter att hinna upptäcka den härliga staden. Den extra natten i hamn innebär även att du inte behöver boka några extra hotellnätter. Utöver den moderna staden Dubai kommer du under kryssningen även ha möjlighet att upptäcka Abu Dhabi, Muscat samt den manuellt skapade ön Sir Bani Yas.

Vän- och familjerabatt på 10.000:-

Samla hela familjen, släkten eller kompisgänget för en gemensam kryssning. Just nu får du 10.000:- rabatt/bokning när du bokar en kryssning för minst 10 personer. Går utmärkt att kombinera med extrabäddskampanjen ovan. Så hägrar en kompisresa eller en stor 50-års fest, varför inte fira med en kryssning som tar dig till alla platser ni pratat om att besöka.

Samla hela släkten ombord för en upplevelserik resa tillsammans! Boka senast 30 april 2019.

Skicka en bokningsförfrågan

Bokningsinformation

Erbjudandet om gratis extrabädd gäller för både barn och vuxna för nybokningar. Skatter, avgifter och dricks tillkommer.  Priserna är i mån av tillgång och kan endast kombineras med Vän-och familjerabatten om 10.000:- rabatt vid bokningar av minst 10 gäster. Vän- och familjerabatten gäller på alla kryssningar på sju nätter eller längre under 2019-2020 i både Europa och Karibien. Boka senast 30/4 2019.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Till toppen ↑

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa OTA sajt 2019

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.