Spara upp till 20% på utvalda resor

Hurtigruten - ett arktiskt äventyr

Vare sig du drömmer om att utforska Svalbard, Grönland, Island eller Alaska så har vi resan för dig. Just nu erbjuder vi dessutom upp till 20% rabatt på utvalda resor! 

Du får möjlighet att besöka unika platser, där få har satt sina fötter före dig. Tillsammans med expeditionsteamet som finns ombord får du vara med om landstigningar på exotiska platser, besöka vildmarken i otillgängliga naturområden och uppleva magiska stunder. 

Har du frågor eller vill du ha hjälp med din bokning?

Skicka en reseförfrågan

 

Expedition: Ett arktiskt äventyr

Upplev isbjörnar och Svalbard

Utforska ögruppen Svalbard, halvvägs upp till Nordpolen. Här är det vinden, isen och havet som har format Spetsbergen, den största av Svalbardsöar. Expeditionen ombord på MS Nordstjernen tar dig med längs Spetsbergens nordvästra kust till övergivna valfångststationer, de fantastiska fjordarna, isbergen och det fascinerande djurlivet där isbjörnen, kungen av Arktis, är en dröm att få uppleva.

Prisexempel: 
Fartyg: MS Nordstjernen
Kryssning: 5-6 dagar
Avresa: Måndag eller torsdag från maj - sep 2018. 
Pris: fr. 10.290:-/person

I priset ingår del i hytt med gemensam dusch/WC: Helpension ombord på fartyget. 1-2 hotellnätter i Longyearbyen (1 hotellnatt före kryssningen vid avresa måndag, 2 nätter avresa torsdag, en natt före kryssningen och en natt efter kryssningen). Guidad sightseeing i Longyearbyen, transfer till och från fartyget, landstigningar i polarbåtar, aktiviteter ombord och i land, professionellt engelsktalande expeditionsteam.

Tillägg kan göras för utsideshytt samt hytt med dusch/WC.

Vill du ha ett reseförslag?

 

 

 

 

Expedition: Svalbard runt

Ultimata Svalbard

Följ med på en unik expedition i arktiska farvatten. MS Spitsbergen tar dig med på en resa runt hela Svalbard. Du kommer att korsa 80 grader nord och ta dig fram till kanten av isformationerna i Norra ishavet. Under den här expeditionen har du möjlighet att följa med på utflykter som fotvandring, kajakpaddling eller att korsa en glaciär. Här i Europas arktiska vildmark finns stora chanser att få se isbjörn. Håll utkik!

Fartyg: MS Spitsbergen
Kryssning: 10 dagar
Avresa: 7, 15 och 23 juni 2018
Pris från: 49.290:-/person

I priset ingår del i insideshytt. Helpension ombord på fartyget. 1 hotellnatt i Longyearbyen före kryssningen inkl frukost och lunch. Alla transfer i Longyearbyen samt 1 utflykt före kryssningen. Landstigningar i polarbåtar, aktiviteter ombord och i land, professionellt engelsktalande expeditionsteam. En vind-vattenavstötande jacka som du får ta med dig hem. Dessutom ingår flyg i ekonomiklass mellan Longyearbyen och Oslo tur och retur.

Tillägg kan göras för utsideshytt eller svit. 

Vill du ha ett reseförslag?

 

Bokningsinformation

Spara upp till 20%. Erbjudandet gäller för nybokning av utvalda expeditionskryssningar till Antarktis, Svalbard, Europa, Grönland, Island och Alaska med Hurtigruten.
Erbjudandet gäller på själva kryssningen, flygresor, transfer hotell etc som kan vara del i kryssningspaketet innefattas ej av rabatten. 100% avbokningskostnad för bekräftad bokning.

Avresor 1 feb 2018 – 30 sep 2019. Antalet platser är begränsade per kryssning. Kan ej kombineras med annat erbjudande. Boka senast 26 februari 2018

 

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia Trygghetsgaranti

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 stars+trustpilot_liten.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.