Hurtigruten: Svalbard, Island, Grönland eller Antarktis

Boka ditt äventyr 2018 - få flygresan på köpet!

Nu har du möjlighet att boka ditt livs äventyr och följa med på en kryssning utöver det vanliga. Resorna med Hurtigruten kännetecknas av dagar fyllda av magisk natur, ett rikt djurliv och intressanta kulturella upplevelser. Ombord på fartygen finns ett kunnigt expeditionsteam som inspirerar med intressanta föreläsningar om de områden du ser. Du får också följa med på spännande utflykter.

Just nu får du flygresan på köpet på utvalda expeditionskryssningar till Svalbard, Island, Grönland och Antarktis under 2018.

Skicka en bokningsförfrågan ​

Boka senast 31/10 2017. Antalet platser är begränsade.

 

Svalbard - Isbjörnarnas rike

Följ med på den kompletta kryssningen som tar dig runt hela Svalbard. Du får möjlighet att vandra över glaciärer under midnattssolen, spana efter isbjörnar och uppleva den absolut orörda arktiska vildmarken. MS Spitsbergen tar dig med på en unik expedition i arktiska farvatten! Under resan runt Svalbard korsar du 80° nord och når kanten av isformationerna i Norra ishavet. Under expeditionskryssningen har du möjlighet att följa med och ta del i aktiva upplevelser som fotvandring eller kajakpaddling.  

Skicka en bokningsförfrågan

Den kompletta expeditionen till Svalbard
Antal dagar: 10 
Fartyg: MS Spitsbergen
Avresa:  14, 22 eller 30 juni 2018
Pris från: 48.760:-/person inkl. flygresa 

Grönland

Upptäck hjärtat av Grönland på en kryssning i området runt Diskobukten. Du besöker platser som Uummannaq och Ilulissatfjorden, ett häpnadsväckande landskap med gigantiska isberg. Området finns med på UNESCO´s världsarvslista och du kommer att häpna över alla de färger och nyanser som isen återspeglar.

Skicka en bokningsförfrågan

Upptäck hjärtat av Grönland
Antal dagar: 11
Fartyg: MS Fram
Avresa: 30 juni, 10 eller 20 juli 2018
Pris från: 41.745:-/person inkl. flygresa

Island

Magiska sagoön Island är utan omsvep, landet av is och eld. Glaciärer och vulkaner ligger sida vid sida i detta mäktiga landskap som också bjuder på sprutande gejsrar och imponerande vattenfall. Den orörda storslagna naturen står i fin kontrast till moderna och urbana områden. Mystiska Island passar perfekt för äventyraren som vill uppleva något nytt.

Skicka en bokningsförfrågan

Island - Älvornas, sagornas och vulkanernas ö
Antal dagar: 12
Fartyg: MS Fram
Avresa: 23 maj och 3 juni 2018
Pris från: 38.225:-/person inkl. flygresa

Antarktis

Antarktis är inte som något annat du har upplevt. Det är den mest otillgängliga platsen på jorden och här är det naturens krafter som råder, en plats där djuren inte är rädda för människor. Med Hurtigrutens unika kompetens och erfarenhet kommer du att ta dig ut i den orörda vildmarken för upplevelser du bara har drömt om. Du har goda chanser att uppleva pingviner, sälar och val på nära håll och ett otroligt fågelliv som gör även en amatör alldeles mållös.

Skicka en bokningsförfrågan

Antarktis - Upplev höjdpunkterna
Antal dagar: 13
Fartyg: MS Midnatsol
Avresa: 6, 17 och 28 november, 9 december 2018
Pris från: 49.730:-/person inkl. flygresa 

Läs mer i resebloggen

Bokningsinformation

Prisexempel för Svalbard, Island och Grönland avser resa i ospec insideshytt, helpension samt flygresa från Stockholm/Oslo/Köpenhamn. Prisexempel för Antarktis avser resa i utsideshytt Artic Superior, helpension samt flygresa från Stockholm/Oslo/Köpenhamn. (Kampanjerbjudande – Antarktis, gäller endast Artic Superior och sviter)  
I priset på din resa ingår tillgång till ett mycket kunnigt expeditionsteam som tar dig med på landstigningar och ger intressanta föreläsningar ombord.
Utflykter både i land och till havs (så kallade cruising) sker med rib-båtar.
Tillägg kan göras för utsideshytt.
Villkor: 100% avbokningskostnad. Erbjudandet gäller nybokning och kan inte kombineras med andra rabatter/kampanjer  

Boka senast 31/10 2017, antalet platser är begränsade

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.