Storslagna vyer med Hurtigruten

Kampanjerbjudande - Upp till 5.000:- i fickpengar

Hurtigruten är så mycket mer än en klassisk kryssning. Det är en unik chans att uppleva Norges djupa fjordar, branta fjäll, vackra vattenfall och en magisk natur som tar andan ur dig! Kombinera det med ett erbjudande du inte vill gå miste om. Just nu får du nämligen 5.000:- i fickpengar per hytt för 12 dagarsresan Bergen-Bergen och 2.500:- i fickpengar per person på resan Bergen-Kirkenes eller Kirkenes-Bergen.

Boka din upplevelse Bergen-Bergen under sommaren 2019 senast den 17 december för att ta del av detta unika erbjudande. En chans att ge din resa lite extra guldkant med shopping i souvenirbutiken eller extra drinkar i baren. Hurtigruten tar dig längs med Norges kust som av många anses vara en av de vackraste i världen. Välj själv om du vill åka nordgående Bergen-Kirkenes, sydgående Kirkenes-Bergen eller hela sträckan Bergen-Bergen.

Prisexempel:

Kirkenes – Bergen, 6 dagar, fr. 15.545:-/person
Bergen – Kirkenes, 7 dagar, fr. 20.275:-/person
Bergen – Bergen, 12 dagar, fr. 26.785:-/person
Avser boende i utsideshytt med skymd sikt under augusti 2019.

Skicka en bokningsförfrågan

Bokningsinformation:

Erbjudandet gäller när du bokar en utsideshytt i kategorin select för resa med Hurtigruten längs norska kusten från 1/6 – 31/8 2019. Gäller endast nybokningar. Fickpengar på 2.500:-/person för resan Bergen-Bergen och 1.250:-/person för resan Bergen-Kirkenes eller Kirkenes-Bergen.Wifi samt kaffe/te och val av tid för middag ingår. Rabatterna är per person. Minst 2 personer per hytt. Boka senast 17:00 den 17/12 2018. Antal platser/hytter är begränsade.

Fickpengarna kommer att vara laddande på ditt hyttnummer/ditt cruisecard när du stiger ombord. För pengarna kan du handla i shoppen, köpa dryckespaket eller boka en utflykt. Kan inte användas för att betala förbokade utflykter.


Upp till 10.000:- rabatt när du bokar en svit

Få platser kan mäta sig med den norska kusten storslagna natur och spektakulära färger! Passa på att uppleva ”världens vackraste sjöresa” med lyx. Just nu får du nämligen upp till 10.000:- rabatt när du bokar en svit ombord i sommar via Resia. Det svåraste för dig blir att välja hur länge du vill vara borta. Välj mellan en klassisk 12-dagars rundresa Bergen-Bergen eller en av de kortare resorna på 6 eller 7 dagar. Boka senast 17 december 2018.

Prisexempel:

Kirkenes – Bergen, 6 dagar, fr. 29.605:-/person
Bergen – Kirkenes, 7 dagar, fr. 40.140:-/person
Bergen – Bergen, 12 dagar, fr. 49.625:-/person
Avser boende i minisvit under juni-augusti 2019. Rabatten är inkluderad i priset.

Skicka en bokningsförfrågan

Vänta inte med att boka då antalet platser är begränsade.

Boka ditt livs upplevelse redan idag!

Bokningsinformation:
Erbjudandet gäller när du bokar en svit med avresa i juni-augusti 2019. Gäller endast nybokningar. Upp till 10.000:- rabatt/person på 12 dagarsresan Bergen-Bergen. 6.000:-rabatt/person på 6-dagarsresan Kirkenes-Bergen och 7-dagarsresan Bergen-Kirkenes. Antalet sviter är begränsade. Boka senast 17 december 2018.

Boka enkelhytt utan enkelhyttstillägg

Föredrar du att resa ensam? Eller kanske känner du dig stressad och behöver du några dagar på egen hand med tid för avkoppling? Varför inte kombinera ensamtiden med hisnande vyer på en av världens vackraste sjöresor? 

Just nu kan du boka en enkelhytt utan enkelhyttstillägg, gäller endast hos oss på Resia. Gäller utvalda datum mellan december 2018 till april 2019. Oavsett vilken årstid du väljer att åka kan du vara säker på en fantastiskt resa med natuscener och upplevelse som skapar minnen för livet! 

Prisexempel:

Kirkenes – Bergen, 6 dagar, fr. 6.222:-
Bergen – Bergen, 12 dagar, fr. 10.620:-
Avser boende i ospecificerad insideshytt, enkelhytt, under december-april 2019 inkl. helpension på något av 90-tals eller milleniefartygen.

Skicka en bokningsförfrågan

Bokningsinformation:
Gäller resor i enkelhytt på utvalda datum mellan december 2018 och april 2019. Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Väljer du en hytt i klassen Select ingår fri Wifi samt kaffe/te på din resa. Antal platser/hytter är begränsade. Boka senast 17/12 2018.

Bokningsinformation

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Erbjudanden ovan gäller endast hos Resia. Gäller nybokningar och kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden.

Boka senast 17:e december 2018.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.6 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.