Res med Hurtigruten.
Sommarerbjudande!

Världens vackraste sjöresa med Hurtigruten

Följ med på världens vackraste sjöresa där midnattssolen lyser och den norska kusten visar sig i sin vackraste sommarskrud. Hisnande naturupplevelser, solljus dygnet runt, mäktiga fjordar och unikt djurliv. 

Just nu har vi superbra priser på sista minuten-resor i juli och augusti med avresa från Bergen eller Kirkenes! Välj mellan 6 eller 7 dagar ombord. Boka senast 25 augusti  2017.

Prisexempel Kirkenes-Bergen, 6 dagar:
fr 6.595:-/person

Läs mer om kryssningar med Hurtigruten

 

Den klassiska sjöresan - nordgående

Den nordgående resan tar dig med på en spännande tur där du får utforska norska kustens charmiga städer på dagtid. Upplev Bergen, Trondheim och Tromsö på din väg norrut. Under sommartid går fartyget även in i den legendariska Geirangerfjorden och den här tiden på året kommer du att passera Polcirkeln när midnattsolen lyser. Du har många ljusa timmar på dygnet som du kan uppleva den norska kusten på!

Bergen – Kirkenes, 7 dagar 
fr. 7.695:-/person
Del i ospecificerad insideshytt och helpension. Ombord serveras lokala råvaror med anknytning till den del av kusten du besöker. 

Skicka in en bokningsförfrågan här

Den klassiska sjöresan - sydgående

Höjdpunkterna på den sydgående resan är många, naturupplevelserna magnifika och de små kustbyarna fascinerande och mycket charmiga. Att segla genom Lofoten och Helgelandskusten på dagtid är något som gör avtryck och skapar fina minnen.

Kirkenes-Bergen, 6 dagar
fr 6.595:-/person
Del i ospecificerad insideshytt och helpension. Ombord serveras lokala råvaror med anknytning till den del av kusten du besöker. 

Skicka in en bokningsförfrågan här

10 anledningar till varför du ska åka Hurtigruten
  • Midnattsolen som ger ljus hela dygnet
  • Fiska Kungskrabba
  • Upplev norrsken som dansar över himlen
  • Jugenstaden Ålseund
  • Ljuset i Lofoten
  • Geirangerfjorden
  • Nordkappsklippan, så långt norrut du kan komma på Europas fastland
  • Havsörnar i Trollfjorden
  • Costal Kitchen, lokala råvaror hämtas till köket utefter kusten
  • Sist men inte minst den oslagbara naturen som växlar från norr till söder
Bokningsinformation

Boka senast 25 augusti 2017. Resan med Hurtigruten i delad ospecificerad insideshytt inkl helpension. Tillägg kan göras för enkelhytt och/eller för ospecificerad utsideshytt.

Erbjudandet gäller på utvalda avgångar under juli eller augusti 2017. Antal platser är begränsade, med reservation för slutsålt på utvalda datum. Vi hjälper gärna till med anslutningsresa och eventuella hotellnätter före eller efter er resa med Hurtigruten.

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.