Storslagna vyer med Hurtigruten

Upp till 20% rabatt på resan

Hurtigruten är så mycket mer än en klassisk kryssning. Det är en unik chans att uppleva Norges djupa fjordar, branta fjäll, vackra vattenfall och en magisk natur som tar andan ur dig! Kombinera det med ett erbjudande du inte vill gå miste om. Just nu får du nämligen upp till 20% rabatt på resor med Hurtigruten med avgångar 1 april – 31 december 2019. Välj mellan den norrgående turen Bergen-Kirkenes, den sydgående turen Kirkenes-Bergen eller se hela Norges kust med 12-dagarsresan Bergen-Bergen. Boka senast 17:00 den 4/3 2019.

Norges kust anses av många vara en av de vackraste i värden. Boka din drömresa med Hurtigruten idag!

Prisexempel

Kirkenes – Bergen, 6 dagar, fr. 6.105:-/person inkl. helpension
Avser boende i insideshytt/basic under oktober 2019.

Skicka en bokningsförfrågan

Bokningsinformation:
Erbjudandet på upp till 20% rabatt gäller endast för resor med avresa mellan 1 april – 31 december 2019. Gäller resorna Bergen-Bergen (12 dagar), Bergen-Kirkenes (7 dagar) och Kirkenes-Bergen (6 dagar).

Antal platser är begränsade. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning. Boka senast 4 mars 2019. Vi måste ha tagit emot din förfrågan senast kl. 17:00 den 4/3 2019 för att hinna boka din resa till kampanjpris.


3 klassiska rutter att välja på

Välj mellan 6-12 dagar ombord på något av Hurtigrutens fartyg.

 • Bergen – Kirkenes – Bergen: 12 dagar
 • Bergen – Kirkenes: 7 dagar
 • Kirkenes – Bergen: 6 dagar
   

Den klassiska turen med Hurtigruten är 12 dagar och tar dig hela vägen från Bergen i södra delen av landet till Kirkenes i norr och tillbaka igen. Turen är en komplett upplevelse av den Norska kusten och ger dig möjligheten att uppleva samtliga av de 34 hamnarna på dagtid.

Önskar du en kortare resa kan du välja att endast åka halva sträckan, från Bergen till Kirkenes eller tvärtom och få en kryssningsupplevelse på 6 eller 7 dagar. Vill du uppleva den berömda Lofoten i dagsljus är valet för dig Kirkenes – Bergen. Är det istället viktigare för dig att du får uppleva jugendstaden Ålesund och den vackra Geirangerfjorden så startar du din resa i Bergen. Under sommarperioden 1 juni - 31 augusti så gör Hurtigruten nämligen turer ända in i denna fantastiska fjord.

Drömmer du om att se hela Norges kust? Ja, då är valet enkelt. Du väljer den klassiska turen på 12 dagar!

Skicka en kryssningsförfrågan

10 anledningar till varför du ska åka Hurtigruten
 • Midnattsolen som ger ljus hela dygnet
 • Fiska Kungskrabba
 • Upplev norrsken som dansar över himlen
 • Jugenstaden Ålseund
 • Ljuset i Lofoten
 • Geirangerfjorden
 • Nordkappsklippan, så långt norrut du kan komma på Europas fastland
 • Havsörnar i Trollfjorden
 • Costal Kitchen, lokala råvaror hämtas till köket utefter kusten
 • Sist men inte minst den oslagbara naturen som växlar från norr till söder
Resespecialisterna tipsar

"Alla säsonger har sin tjusning. Den vackra naturen skiftar med årstiderna. Vill du se midnattssolen är det dock slutet av maj till slutet av juli som gäller. Vilken årstid du än väljer rekommenderar jag varma kläder, kamera och kikare."

Christoffer Johansson
Kryssningsspecialist, Resia

Skicka en reseförfrågan till våra kryssningsspecialister

Bokningsinformation

Erbjudandet på upp till 20% rabatt gäller endast för resor med avresa mellan 1 april – 31 december 2019. Gäller resorna Bergen-Bergen, Bergen-Kirkenes och Kirkenes-Bergen. Erbjudandet gäller endast nybokningar och kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Boka senast 17:00 den 4 mars 2019.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Personlig reserådgivning

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.