Specialerbjudande med Hurtigruten

Upp till 30% rabatt på resor under 2020

Nu har du chansen att boka ditt livs resa och uppleva världens vackraste sjöresa! Just nu får du nämligen upp till 30% rabatt på resor med Hurtigruten mellan 1 april – 31 december 2020. Res hela den klassiska rundresan från Bergen till Bergen eller någon av de kortare turerna mellan Bergen till Kirkenes eller Kirkenes till Bergen. Boka senast 2 mars 2020 för att ta del av erbjudandet.

Norska kusten bjuder på magisk natur, fantastiska fjordar och storslagna vyer. Sommaren bjuder på midnattsol och den grönskande Geirangerfjorden. Under vintern har du goda chanser att få uppleva det magiska norrskenet dansa över himlen. Vilken årstid du än väljer att resa kommer du få vara med om naturscener och upplevelser som skapar minnen för livet! För Hurtigruten är allt annat än en klassisk kryssning. Det är en unik chans att uppleva Norges djupa fjordar, branta fjäll, vackra vattenfall och en magisk natur som tar andan ur dig!

Prisexempel

Kirkenes - Bergen, 6 dagar, fr. 7.080:-/person
Avser boende i delad insideshytt/basic under april 2020.
Inkl. helpension

Skicka en bokningsförfrågan

Prisexempel hämtades 8/1 2020.

Vänta inte med att boka då antalet platser är begränsade. 

Säkra ditt livs upplevelse redan idag! Boka senast 2/3 2020.

Prisexempel

Kirkenes – Bergen (6 dagar)

April fr 7.080:-
Maj fr 9.340:-

Juni fr 10.720:-
Juli fr 10.860:-
Augusti fr 10.280:-

September fr 9.045:-
Oktober fr 8.490:-
November-december fr 7.640:-

Skicka en bokningsförfrågan

Prisexempel hämtades 8/1 2020. Rabatten är avdragen i priset.

Frånpriser ovan avser resa Kirkenes till Bergen på 6 dagar i delad insideshytt/basic, inklusive helpension.
Tillägg kan göras för enkelhytt, utsideshytt samt selecthytt där du får fler fördelar som ett bättre läge på hytten, fritt wifi, fritt kaffe/te samt möjlighet att boka din middagstid. ​

3 klassiska rutter att välja på

Välj mellan 6-12 dagar ombord på något av Hurtigrutens fartyg.

  • Bergen – Kirkenes – Bergen: 12 dagar
  • Bergen – Kirkenes: 7 dagar
  • Kirkenes – Bergen: 6 dagar
     

Den klassiska turen med Hurtigruten är 12 dagar och tar dig hela vägen från Bergen i södra delen av landet till Kirkenes i norr och tillbaka igen. Turen är en komplett upplevelse av den Norska kusten och ger dig möjligheten att uppleva samtliga av de 34 hamnarna på dagtid.

Önskar du en kortare resa kan du välja att endast åka halva sträckan, från Bergen till Kirkenes eller tvärtom och få en kryssningsupplevelse på 6 eller 7 dagar.

Vill du uppleva den berömda Lofoten i dagsljus är valet för dig Kirkenes – Bergen. Är det istället viktigare för dig att du får uppleva Geirangerfjorden så startar du din resa i Bergen. Under sommarperioden 1 juni - 31 augusti så gör Hurtigruten nämligen turer ända in i denna fantastiska fjord.

Drömmer du om att se hela Norges kust? Ja, då är valet enkelt. Du väljer den klassiska turen på 12 dagar!

Boka din kryssning här

Bokningsinformation

Boka senast den 2 mars 2020.

Erbjudandet om upp till 30% rabatt på resor med Hurtigruten gäller på avresor mellan 1/4 - 31/12 2020. Gäller endast på nybokningar med Hurtigruten och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan.

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.