Specialerbjudande med Hurtigruten

Boka 12 dagar - betala endast för 6 dagar!

Nu har du chansen att boka ditt livs resa med Hurtigruten! Upplev världens vackraste sjöresa och samtliga av de 34 hamnarna dagtid, men du betalar endast för halva turen. Res hela den klassiska rundresan från Bergen till Bergen, 12 dagar, men betala endast för turen mellan Kirkenes till Bergen, 6 dagar. Gäller samtliga avresor under 2020. Boka senast 30 december 2019.

Norska kusten bjuder på magisk natur, fantastiska fjordar och storslagna vyer. Sommaren bjuder på midnattsol och den grönskande Geirangerfjorden. Under vintern har du goda chansen att få uppleva det magiska norrskenet dansa över himlen. Vilken årstid du än väljer att resa kommer du få vara med om naturscener och upplevelser som skapar minnen för livet! För Hurtigruten är allt annat än en klassisk kryssning. Det är en unik chans att uppleva Norges djupa fjordar, branta fjäll, vackra vattenfall och en magisk natur som tar andan ur dig!

Prisexempel

Bergen - Bergen, 12 dagar, fr. 6.875:-/person
Avser boende i delad insideshytt/basic under november-december 2020.
Inkl. helpension

Skicka en bokningsförfrågan

Prisexempel hämtades 11/11 2019.

Vänta inte med att boka då antalet platser är begränsade. 

Säkra ditt livs upplevelse redan idag! Boka senast 30/12 2019.

Prisexempel

Bergen – Bergen

Januari fr. 6.920:-  
Februari fr. 8.910:-
Mars fr. 9.115:-

April fr. 9.050:-
Maj fr. 10.375:-

Juni-Juli fr. 14.290:-
Augusti fr. 13.095:-

September fr. 10.580:-
Oktober fr. 8.940:-
November-december fr. 6.875:-

Skicka en bokningsförfrågan

Tillägg kan göras för enkelhytt, utsideshytt samt selecthytt där du får fler fördelar så som ett bättre läge på hytten, fritt wifi, fritt kaffe/te samt möjlighet att boka middagstid. 

Prisexempel hämtades 11/11 2019 och avser resa i delad insideshytt/basic, inklusivde helpension. Priset är efter avdragen rabatt.

Hur vill du resa - Basic eller Select

Nu kan du välja hur du vill resa med Hurtigruten. Väljer du en Basic-hytt så är valen två: Du bokar en ospecificerad insides eller ospecificerad utsideshytt, båda självklart med helpension i priset. De flesta av våra kunder väljer dock att resa i Select, eftersom du då får en större valfrihet.

Under en resa med Hurtigruten i Select ingår allt det här:

  • Helpension (frukost, lunch, middag).
  • Du får möjlighet att välja vilken hyttkategori du önskar (valet av utsideshytt påverkar vilket däck du kommer att bo på).
  • Mot ett tillägg har du dessutom möjlighet att själv välja ditt hyttnummer.
  • Du kan bestämma vilken tid du önskar att äta och det ingår gratis kaffe/te och wifi under din resa.
     

Skicka en bokningsförfrågan

Bokningsinformation

Boka senast den 30 december 2019.

Erbjudandet med att resa 12 dagars turen Bergen till Bergen men endast betala för 6 dagar (Kirkenes-Bergen) gäller endast på nybokningar med Hurtigruten.  Erbjudandet gäller samtliga resor under 2020 och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan.

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.