Jorden runt-kryssning

Följ med på en oförglömlig jorden runt-kryssning och upplev några av de vackraste platserna som vår planet har att erbjuda. Upplev fem kontinenter lika fantastiska som de är olika. Under kryssningen får du många dagar i hamn där du har chansen att upptäcka nya platser och kulturer. Självklart är det även en hel del dagar till havs med den perfekta möjligheten till lugn och avkoppling. Slå dig ner i en av solsängarna och njut av god mat och dryck eller delta i någon av de många aktiviteterna ombord.

Låt oss skräddarsy din resa!

Med över 20 års erfarenhet av kryssningar vet vi hur du får den bästa och mest prisvärda resan.
Låt oss paketera din resa med flyg, boende och kryssning utifrån just dina önskemål.
Välkommen att boka din nästa kryssning hos oss!

Skicka en reseförfrågan

Vi kontaktar dig inom 24 timmar på vardagar.

En kryssning är ett oerhört bekvämt sätt att upptäcka världen på. Du får chansen att besöka alltifrån välkända städer till mer avskilda platser, allt utan att behöva packa om resväskan. Vänta inte med att boka då antalet platser är begränsade.

Boka din jorden runt upplevelse redan idag!

MSC Poesia - från Rom

Panamakanalen, San Francisco, Hawaii, Australien, Papua Nya Guinea, Japan, Malaysia, Sri Lanka och Dubai

Prisexempel: MSC Poesia
Antal dagar: 119
Avgår från Rom 4/1 2021
Insideshytt fr. 134.949:-/person
Balkonghytt fr. 198.799:-/person

Läs mer och boka din kryssning här

MSC Poesia tar dig med på en 119 dagar lång kryssning över hela världen. En chans att uppleva hela 5 olika kontinenter och 33 olika länder utan att ens behöva packa om resväskan! Kryssningen är en chans att upptäcka en stor del av vår fantastiska jord såväl som en chans till avkoppling med fartygets många dagar på havet.

Denna jorden runt-kryssning har ett större Asien-fokus än många av MSC Cruises andra jorden runt-resor. Några av höjdpunkterna är Panamakanalen, San Francisco, Hawaii, Sydney, Tokyo, Dubai och Akabaviken

Prisexempel avser frånpriser för en person i delad hytt. Flyg från Stockholm eller Köpenhamn, mealtime dryckespaket, 15 utflykter och 30% på tvättjänster ombord ingår i priset.

Bokningsinformation

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.