Jorden runt-kryssning

Följ med på en oförglömlig jorden runt-kryssning och upplev några av de vackraste platserna som vår planet har att erbjuda. Upplev fem kontinenter lika fantastiska som de är olika. Under kryssningen får du många dagar i hamn där du har chansen att upptäcka nya platser och kulturer. Självklart är det även en hel del dagar till havs med den perfekta möjligheten till lugn och avkoppling. Slå dig ner i en av solsängarna och njut av god mat och dryck eller delta i någon av de många aktiviteterna ombord.

Låt oss skräddarsy din resa!

Med över 20 års erfarenhet av kryssningar vet vi hur du får den bästa och mest prisvärda resan.
Låt oss paketera din resa med flyg, boende och kryssning utifrån just dina önskemål.
Välkommen att boka din nästa kryssning hos oss!

Skicka en reseförfrågan

Vi kontaktar dig inom 24 timmar på vardagar.

En kryssning är ett oerhört bekvämt sätt att upptäcka världen på. Du får chansen att besöka alltifrån välkända städer till mer avskilda platser, allt utan att behöva packa om resväskan. Vänta inte med att boka då antalet platser är begränsade.

Boka din jorden runt upplevelse redan idag!

MSC Poesia - från Rom, 2022

Panamakanalen, San Francisco, Hawaii, Söderhavet, Tokyo, Sydney, Akabaviken m.fl.

MSC Poesia

117 dagar, från Rom
Insideshytt fr. 143.365:-/person
Avresa 4 januari 2022
Inkl. flyg, 15 utflykter och Dine & Drink dryckespaket

Skicka en bokningsförfrågan

Resrutt: Italien – Frankrike – Spanien – Portugal – Madeira – Kap Verde – Brasilien – Uruguay – Argentina – Chile – Peru – Påskön – Pitcairn Islands – Tahiti – Cooköarna – Nya Zealand – Australien – Nya Kaledonien – Vanuatus – Indonesien – Singapore – Malaysia – Sri Lanka – Indien – Oman – Jordanien – Suez-kanalen – Italien – Frankrike – Spanien

MSC Poesia tar dig med på en 117 dagar lång kryssning över hela världen. En chans att uppleva hela 43 olika destinationer i 24 olika länder utan att ens behöva packa om resväskan. Dessutom från endast 1.225:-/dag! Kryssningen är en chans att upptäcka en stor del av vår fantastiska jord såväl som en chans till avkoppling med fartygets många dagar till havs.

I priset ingår:

  • Flyg från Stockholm eller Köpenhamn
  • 15 utflykter
  • 30 % på samtliga tvättjänster ombord
  • 2 väskor/person, max 20kg/väska.
  • Dine & Drink dryckespaket (Husets vin, fatöl och andra utvalda drycker ingår under lunch och middag)
     

Du väljer själv var och när du vill starta din jorden runt-kryssning; Rom 4/1, Genua 5/1, Marseille 6/1 eller Barcelona 7/1 2022.

Den här jorden runt-kryssningen har ett större Asien-fokus än många av MSC Cruises andra jorden runt-resor. Några av höjdpunkterna är Panamakanalen, San Francisco, Hawaii, Sydney, Söderhavet, Tokyo och Akabaviken. Det är en perfekt balans mellan stopp på land och dagar till havs med max fem dagar i rad över världshaven.

Prisexempel hämtades 6/11 2019 och avser frånpåriset för en person i delad insideshytt. 

Bokningsinformation

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.