Delbetala med Klarna

Res tryggt med Resia

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Drömkryssningar med Royal Caribbean

Upp till 35% rabatt på kryssningar i Medelhavet

Ombord Royal Caribbeans fartyg får du alltid mycket upplevelse för pengarna! Här finns någonting för alla, både för dig som önskar lugn och ro i en solstol samt för dig som tycker om underhållning och aktiviteter. Du väljer själv om du vill boka en utflykt in till land för att upptäcka mer av staden eller om du vill stanna kvar ombord för en dag i total avkoppling. På fartygen kan du alltid förvänta dig prisbelönt service, utsökta måltider, fullskalig Broadway show och andra häftiga aktiviteter för både barn och vuxna. I priset ingår även all mat i huvudrestaurangerna.

Just nu upp till 35% rabatt på alla kryssningar i Medelhavet med Royal Caribbean. Ta chansen att uppleva Medelhavet som du aldrig upplevt det tidigare. Boka senast 28 februari 2020.

Just nu kryssar barn under 12 år dessutom nästintill gratis och betalar endast skatter, avgifter och dricks när de delar hytt med två vuxna. Boka senast 3 mars 2020.

Explorer of the Seas

6 nätter, från Rom
Insideshytt fr. 8.431:-/person
Avresa 26 juli 2020

Skicka en bokningsförfrågan

Ring oss på 0771-92 92 92

Resrutt: Rom - Villefranche - Barcelona - Valencia - Cartagena - Till havs - Rom

Prisexempel hämtades 5/2 2020. Prisexempel avser pris efter avdragen rabatt. Dricks tillkommer.

Vill du boka en paketresa?

Vill du boka både kryssning, flyg och hotell på en och samma gång? Längre ner på sidan presenterar vi de paketresor vi själva skulle vilja åka på med bra flygtider, inkluderat bagage och boende på 3-4-stjärniga hotell. Om du önskar en billigare eller mer exklusiv resa får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig hitta den perfekta paketresan för just dig.

Erbjudandet gäller på samtliga kryssningar i Medelhavet. Vill du kryssa med ett annat fartyg eller en annan resrutt än de du hittar här, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig med din bokning.

Skicka en bokningsförfrågan

 

Royal Caribbean
Allure of the Seas

Följ med nyrenoverade Allure of the Seas till Medelhavet. Upptäck sol och badstaden Barcelona, historiska Rom, populära Palma de Mallorca och mycket mer på en och samma resa. Säkra din resa idag för att ta del av rabatten om upp till 35% rabatt/bokning. Boka senast 28 februari 2020.

Allure of the Seas

7 nätter, från Barcelona
Insideshytt fr. 9.021:-/person
Avresa 10 maj 2020

Skicka en bokningsförfrågan

Ring oss på 0771-92 92 92

Resrutt: Barcelona - Palma de Mallorca - Marseille - La Spezia - Rom - Neapel - Till havs - Barcelona

Prisexempel hämtades 5/2 2020. Prisexempel avser pris efter avdragen rabatt. Dricks tillkommer.

Explorer of the Seas

Vad sägs om en sommarkryssning med Explorer of the Seas i Medelhavet? Njut av slappa dagar ombord och sol, bad och upptäcksfärder i land. Säkra din plats ombord idag och ta del av erbjudandet om upp till 35% rabatt på kryssningar i Medelhavet med Royal Caribbean.

Explorer of the Seas

6 nätter, från Rom
Insideshytt fr. 8.431:-/person
Avresa 26 juli 2020

Skicka en bokningsförfrågan

Ring oss på 0771-92 92 92

Resrutt: Rom - Villefranche - Barcelona - Valencia - Cartagena - Till havs - Rom

Prisexempel hämtades 5/2 2020. Prisexempel avser pris efter avdragen rabatt. Dricks tillkommer.

Allure of the Seas

Vad sägs om en 7 nätters kryssning kombinerat med flyg och en hotellnatt före avresa i centrala Barcelona från endast 15.146:-/person? Säkra din plats ombord Royal Caribbeans fartyg Allure of the Seas idag för en medelhavskryssning du sent kommer glömma!

Paket med flyg, hotell och kryssning

Prisexempel: Allure of the Seas
7 nätter, från Barcelona
Flyg från Köpenhamn t/r
Insideshytt + en natts boende på Hotel Best Auto Hogar*** i Barcelona
fr. 14.174:-/person
Avresa kryssning: 28 juni 2020
Inkl. helpension, underhållning, de flesta aktiviteter.

Flygtillägg från Stockholm fr. 653:-/person
Flygtillägg från Göteborg fr. 680:-/person  

Skicka en bokningsförfrågan

Resrutt: Barcelona - Palma de Mallorca - Marseille - La Spezia - Rom - Neapel - Till havs - Barcelona

Prisexempel hämtades 5/2 2020 och avser pris efter avdragen rabatt. Dricks tillkommer.

Fantastiska barnpriser

Vi ger dig den ultimata familjesemestern - en kryssning med Royal Caribbean! Just nu kryssar barn under 12 år nästintill gratis och betalar endast skatter, avgifter och dricks när de delar hytt med två vuxna. Ett bättre familjeerbjudande är svårt att hitta!

Boka senast 3 mars 2020.

Bokningsvillkor:
Erbjudandet gäller endast nybokningar och endast på kryssningsdelen av priset. Skatter, avgifter och dricks tillkommer. Gäller utvalda kryssningar om minst fyra nätter i Alaska, Bahams, Bermuda, Kanada, Karibien, Europa och Hawaii. Gäller kryssningar mellan 4 januari 2020 – 15 maj 2020 samt 31 augusti 2020 – 17 december 2020. Boka senast 3/3 2020.

Det här gör Royal Caribbean för miljön

Royal Caribbean arbetar hela tiden för att minska sin miljöpåverkan och bidrar för att skydda både hav och resmål. Deras hållbarhetsarbete består av ständig förbättring av bland annat:

  • Högteknologiska fartyg som drivs på naturgas och klimatvänliga bränsleceller
  • Hållbara arrangörer av utflykter utanför fartyget
  • Minskad användning av plast ombord
  • Inköp av hållbara fisk- och skaldjursprodukter
  • Hållbar avfallshantering och avfallsminskning

Bokningsinformation

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Erbjudandet om upp till 35% rabatt gäller på samtliga kryssningar i Karibien och Medelhavet med Royal Caribbean. Boka senast 28 februari 2020.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.