Upp till 30% rabatt med MSC Cruises

Kryssa i Karibien fr. 5.264:-/person

Drömmer du om att upptäcka turkosblåa hav och vita sandstränder i Karibien? Vad sägs om att göra det på en 7-nätters kryssning från Miami till ett så lågt frånpris som 5.264:-/person. Just nu har vi nämligen kampanj med upp till 30% rabatt på kryssningar i Karibien tillsammans med MSC Cruises. Gäller på utvalda kryssningar i Karibien, så oavsett om du önskar kryssa i vår, sommar, höst eller vinter kan du boka din kryssning idag och få upp till 30% rabatt. En perfekt chans för dig att säkra semestern och uppfylla din dröm om Karibien på en och samma gång. Så unna dig en härlig kryssning och upplev de karibiska öarna Nassau, St Maarten, Virgin Islands samt MSC Cruises alldeles egna paradisö Ocean Cay. Garanterat en upplevelse utöver det vanliga. Boka senast 31/3 för vinters kryssningar och boka senast 30/4 på sommarens kryssning.​

Erbjudandet gäller på utvalda kryssningar i Karibien. Nedan följer några av höjdpunkterna i utbudet. Vill du veta mer om vilka kryssningar som ingår i kampanjen är du varmt välkommen att ringa oss på telefonnummer 0771-86 70 02 eller besök oss i någon av våra resebyråer.

Välj när du vill kryssa:

Sommarkryssning  • Vinterkryssning

MSC Seaside – från Miami

Upplev Karibien på ett nytt fartyg, fr. 5.394:-person

Följ med på en lyxig kryssning ombord på ett nytt fartyg, MSC Seaside. Just nu upp till 30% rabatt på kryssningen! Resan startar i pulserande Miami och fortsätter sedan ner till några av de vackraste öarna i de karibiska farvattnen. Vi rekommenderar att du anländer till Miami en dag i förväg för att kunna upptäcka mer av staden, både vad gäller stadspuls, shopping och strandliv. Boka senast 30/4 2019.

Just nu kan du kryssa med MSC Seaside i Karibien från endast 5.394:-/person. Erbjudandet gäller avresor mellan 30/3 – 2/11 2019.

Prisexempel fr. 5.394:- / person och insideshytt.
Pris hämtat 26/2 2019. Avreser resa 28 september 2019

Läs mer och boka

Rutt: Miami – Till havs – Puerto Rico – Virgin Island – St Maarten – Till havs – Nassau – Miami

Bokningsvillkor: 
Erbjudandet gäller endast för nybokningar och sista bokningsdatum är 30/4 2019. Kryssning 7 nätter med helpension, underhållning samt de flesta aktiviteter och skatter. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden förutom MSC Voyagers Club. Serviceavgift tillkommer ombord. Gäller resor mellan 30/3 – 2/11 2019.

Ny destination: Ocean Cay

Boka tidigt-rabatt! Upp till 30% rabatt på vinterns kryssningar

Vet du redan nu att du kommer längta efter sol och värme när novemberkylan kryper sig på till vintern? Säkra din vinterresa redan idag med upp till 30% rabatt på vinterns kryssningar med MSC Cruises. Följ med MSC Seaside till drömlika karibiska öar från endast 5.264:-/person. Dessutom chans att uppleva MSC Cruises alldeles egna paradisö Ocean Cay som kommer att börja ta emot gäster från och med november 2019.

Erbjudandet gäller avresor mellan 9/11 2019 - 8/3 2020. Boka senast 31 mars 2019.

Prisexempel fr. 5.264:- / person och insideshytt.
Pris hämtat 26/2 2019. Avreser resa 16 november 2019

Läs mer och boka

Rutt: Miami – Till havs – Puerto Rico – St Thomas – Till havs – Bahamas – Ocean Cay – Miami

Bokningsvillkor: 
Erbjudandet gäller endast för nybokningar och sista bokningsdatum är 31/3 2019. Kryssning 7 nätter med helpension, underhållning samt de flesta aktiviteter och skatter. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden förutom MSC Voyagers Club. Serviceavgift tillkommer ombord. Gäller resor mellan 9/11 2019 - 8/3 2020.

Bokningsinformation

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden förutom MSC Voyagers Club. Serviceavgift tillkommer ombord.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

Till toppen ↑

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Personlig reserådgivning

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.