Kryssning i Karibien

Drömmer du om vajande palmer, turkosblått hav och vackra stränder? Boka en kryssning i Karibien och Västindien, på så sätt hinner du uppleva många spännande platser och samtidigt njuta av sol och bad. I Karibien finns det många härliga platser att upptäcka, välj en rutt som passar dig! Beundra Mayaruiner eller åk på snorklingsutflykt i Mexiko. Hitta lugnet på Arubas underbara stränder. Njut av Jamaicas fantastiska natur eller upptäck djurlivet i Costa Rica.

Läs mer och boka din kryssning

Ombord finns möjlighet att slappa vid poolen, träna eller ägna sig åt någon av fartygets många aktiviteter för både stora och små. Avsluta varje dag med en god middag i solnedgången på någon av fartygets restauranger. Kan det bli bättre än så? Under en karibienkryssning kan du helt slappna av och fokusera på ditt resäventyr, väskan behöver ju bara packas upp en gång. Vi hjälper dig att boka en kryssning som passar just dina önskemål, här hittar du kryssningar med bland annat Royal Caribbean, Celebrity Cruises, MSC Cruises, Costa Cruises och Norwegian Cruise Line. Om du vill boka flyg samt hotellövernattning på avreseorten så ordnar vi självklart det också.  

Gruppresor

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.6 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.