Kryssning i Medelhavet

Följ med på en Medelhavskryssning och upptäck både magiska öar och spännande städer under en och samma resa. Här hittar du många olika kryssningar i Medelhavet, alla med sin speciella rutt. Vad vill du uppleva? Den grekiska ö-världen, antikens Rom, sevärdheterna i Barcelona, fantastiska Dubrovnik eller natursköna Korsika och Sicilien?

Läs mer och boka din kryssning

Varva dina utflykter iland med lata dagar ombord på fartyget. Här finns det mängder med saker att göra; pooler och vattenrutschbanor för de badsugna, lekfulla aktiviteter för de små, träningsmöjligheter för de rastlösa och ett stort utbud av restauranger för alla smaker

Vi skräddarsyr din resa efter dina önskemål, vill du boka flyg samt hotellövernattning på avreseorten i samband med kryssningen så gör vi såklart gärna det. Välj den kryssning och det rederi som passar dig bäst, här hittar du fantastiska kryssningar med bland annat Royal Caribbean, Celebrity Cruises, MSC Cruises, Costa Cruises och Norwegian Cruise Line.  

Gruppresor

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.6 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.