Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Kryssning i Medelhavet

Följ med på en Medelhavskryssning och upptäck både magiska öar och spännande städer under en och samma resa. Här hittar du många olika kryssningar i Medelhavet, alla med sin speciella rutt. Vad vill du uppleva? Den grekiska ö-världen, antikens Rom, sevärdheterna i Barcelona, fantastiska Dubrovnik eller natursköna Korsika och Sicilien?

Låt oss skräddarsy din resa!

Med över 20 års erfarenhet av kryssningar vet vi hur du får den bästa och mest prisvärda resan.
Låt oss paketera din resa med flyg, boende och kryssning utifrån just dina önskemål.
Välkommen att boka din nästa kryssning hos oss!

Skicka en reseförfrågan

Vi kontaktar dig inom 24 timmar på vardagar.

Varva dina utflykter iland med lata dagar ombord på fartyget. Här finns det mängder med saker att göra; pooler och vattenrutschbanor för de badsugna, lekfulla aktiviteter för de små, träningsmöjligheter för de rastlösa och ett stort utbud av restauranger för alla smaker

Vi skräddarsyr din resa efter dina önskemål, vill du boka flyg samt hotellövernattning på avreseorten i samband med kryssningen så gör vi såklart gärna det. Välj den kryssning och det rederi som passar dig bäst, här hittar du fantastiska kryssningar med bland annat Royal Caribbean, Celebrity Cruises, MSC Cruises, Costa Cruises och Norwegian Cruise Line.  

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.