Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.5 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Kryssning med Hurtigruten

Kryssning med Hurtigruten

Upplev en resa som ger minnen för livet – boka en kryssning med Hurtigruten! Välj en av Hurtigrutens klassiska rutter så får du följa med på världens vackraste sjöresa. Se fram emot ett fantastiskt äventyr längs Norges kust som rymmer mäktiga fjordar, hisnande naturupplevelser, en midnattssol som lyser dygnet runt, ett unikt djurliv och spännande utflykter.

Läs mer och boka din kryssning

Kryssningarna innehåller många spännande utflykter men också stopp i mysiga hamnar som Bergen, Ålesund, Trondheim och Kirkenes. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy paketresor med kryssning, flyg och hotellövernattningar på avreseorten.

Hos oss kan du också boka resor med Hurtigruten till bland annat Svalbard, Antarktis och Island. Häng med på en expeditionskryssning, välj om du vill uppleva pingvinerna på Antarktis, glaciärerna på Island, storslagen natur på Grönland eller isbjörnarna på Svalbard.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.