Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

Kryssning med Hurtigruten

Upplev en resa som ger minnen för livet – boka en kryssning med Hurtigruten! Välj en av Hurtigrutens klassiska rutter så får du följa med på världens vackraste sjöresa. Se fram emot ett fantastiskt äventyr längs Norges kust som rymmer mäktiga fjordar, hisnande naturupplevelser, en midnattssol som lyser dygnet runt, ett unikt djurliv och spännande utflykter.

Låt oss skräddarsy din resa!

Med över 20 års erfarenhet av kryssningar vet vi hur du får den bästa och mest prisvärda resan.
Låt oss paketera din resa med flyg, boende och kryssning utifrån just dina önskemål.
Välkommen att boka din nästa kryssning hos oss!

Skicka en reseförfrågan

Vi kontaktar dig inom 24 timmar på vardagar.

Kryssningarna innehåller många spännande utflykter men också stopp i mysiga hamnar som Bergen, Ålesund, Trondheim och Kirkenes. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy paketresor med kryssning, flyg och hotellövernattningar på avreseorten.

Hos oss kan du också boka resor med Hurtigruten till bland annat Svalbard, Antarktis och Island. Häng med på en expeditionskryssning, välj om du vill uppleva pingvinerna på Antarktis, glaciärerna på Island, storslagen natur på Grönland eller isbjörnarna på Svalbard.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.