Kryssningar i Medelhavet

All inclusive på köpet!

Värde upp till 5.180:- / hytt

Unna dig en härlig kryssning och upplev fantastiska stränder, spännande utflyktsmål samt roliga aktiviteter ombord på fartyget. Kryssa när du vill under vår, sommar och höst. För avreseperiod se respektive fartyg nedan. Passa på att boka innan den 28/2 - All inclusive ingår på samtliga kryssningar nedan! 

Välj det fartyg och den rutt som passar dig bäst:

Lyxkryss  • Östra Medelhavet • Västra Medelhavet

MSC Bellissima – från Barcelona

Lyxkryssa på ett nytt fartyg

Följ med på en lyxig kryssning ombord på ett helt nytt fartyg. Dessutom får du All inclusive värde 5.180:-/hytt på köpet! Låt resan starta i populära Barcelona, staden med ett rikt kulturliv som erbjuder både stad och bad. Vidare har du chans att uppleva den oupptäckta juvelen Marseille, italienska Genua, Neapel, Messina samt Valletta på Malta. Just nu får du All inclusive på köpet när du bokar din resa innan den 28/2 2019. Missa inte en chans till extra lyx ombord!

MSC Bellissima kommer göra sin första kryssning i västra Medelhavet under början av 2019. Ombord hittar du ett rymligt soldäck med flera stora pooler. Du hittar även äventyrsfyllda rutschbanor och vattenparker. Underhållande för både barn och vuxna. Säkra din resa redan idag.  Erbjudandet gäller avresor mellan den 15/3-3/11 2019.

Prisexempel fr. 8.064:- / per person och insideshytt.
Pris hämtat 3/1, 2019. Avser resa 4-11 oktober 2019.

Läs mer och boka

Rutt: Barcelona – Marseille – Genua – Neapel – Messina – Valletta – Till havs – Barcelona

Bokningsvillkor: Kryssning 7 nätter med helpension, underhållning samt de flesta aktiviteter och skatter. I insides- och utsideshytter är dryckespaket Easy inkluderat. I balkonghytter är dryckespaketet Premium inkluderat för nybokningar gjorda senast 28/2 2019. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden förutom MSC Voyagers Club. Serviceavgift tillkommer ombord. Gäller avresor 15/3 - 3/11 2019.

 

MSC Musica – från Venedig

Upplev östra Medelhavets skatter

Drömmer du om att uppleva den romantiska kanalstaden Venedig? Kombinera det med en kryssning som tar dig förbi flera av östra Medelhavets vackraste platser! Just nu får du dessutom All inclusive på köpet värde 5180:-/hytt om du bokar din resa innan den 28/2, 2019. 

MSC Musica tar dig till Bari, den sydligaste spetsen av Italien, och vidare till grekland pärlor Katakolon och Santorini. Fartyget passerar Pireus, Korfu och Kotor innan det vänder tillbaka till vackra Venedig. Boka din resa redan idag för att få dryckespaket på köpet. Erbjudandet gäller avresor mellan den 25/5 - 5/10, 2019.

Prisexempel fr. 9.024:- / per person och insideshytt.
Pris hämtat 3/1, 2019. Avser resa 5-12 oktober 2019.

Boka din kryssning

Rutt: Venedig – Bari – Katakolon – Santorini – Pireus – Korfu – Kotor – Venedig

Bokningsvillkor: Kryssning 7 nätter med helpension, underhållning samt de flesta aktiviteter och skatter. I insides- och utsideshytter är dryckespaket Easy inkluderat. I balkonghytter är dryckespaketet Premium inkluderat för nybokningar gjorda senast 28/2 2019. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden förutom MSC Voyagers Club. Serviceavgift tillkommer ombord. Gäller avresor 25/5 – 5/10 2019.

MSC Seaview – från Barcelona

Upplev västra Medelhavets bästa pärlor

Följ med MSC Seaview på den populära rutten över västra Medelhavet! En av de bästa chanserna att uppleva Medelhavets bästa pärlor som Korsika, Rom, Cannes och Palma de Mallorca. Starta din resa i Barcelona och fortsätt vidare till den vackra ön Korsika som med sina höga berg, tidlösa byar och vita sandstränder är ett riktigt guldkorn. Därefter följer Genua, La Spezia, historiska Rom och Cannes på den Franska Rivieran. Sista stoppet innan vi återvänder till Barcelona blir Palma de Mallorca, en riktig semesterfavorit.

Boka din kryssning med MSC Seaview senast den 28/2 så får du All inclusive på köpet värde 5.180:-/hytt! Erbjudandet gäller avresor mellan den 13/4 - 9/11, 2019.

Prisexempel fr. 7.764:- / per person och insideshytt.
Pris hämtat 3/1, 2019. Avser resa 2-9 november 2019.

Läs mer och boka

Rutt: Barcelona – Korsika – Genua – La Spezia – Rom (Civitavecchia) – Cannes – Palma de Mallorca – Barcelona

Bokningsvillkor: Kryssning 7 nätter med helpension, underhållning samt de flesta aktiviteter och skatter. I insides- och utsideshytter är dryckespaket Easy inkluderat. I balkonghytter är dryckespaketet Premium inkluderat för nybokningar gjorda senast 28/2 2019. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden förutom MSC Voyagers Club. Serviceavgift tillkommer ombord. Gäller avresor 13/4 – 9/11 2019.

I All inclusive dryckespaket ingår följande


  • Dryckespaketet Easy Package 
    Obegränsad konsumtion på drycker upp till €6 eller $5 ingår vid bokning av insideshytt/utsideshytt. Fatöl, husets vin per glas, utvald sprit, cocktails och apertifs. Alkoholfria cocktails. Läsk och juice per glas. Mineralvatten i flaska. Varma drycker (espresso, cappuccino, caffe latte, te, choklad).
     
  • Premium Package
    Obegränsad konsumtion på drycker upp till €10 eller $12 när du bokar balkonghytt. ​All flasköl och fatöl från barlistan. Alla cocktails inom den förutbestämda prisklassen. Allt vin per glas inom den förutbestämda prisklassen. Samtliga standard och premium spritsorter. Samtliga apertifs, bitters och likörer. Mineralvatten i flaska. Varma drycker (espresso, cappuccino, caffe latte, te, choklad).
Bokningsinformation

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Kryssningserbjudandena gäller för nybokning gjorda senast 28/2 2019. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden förutom MSC Voyagers Club. Serviceavgift tillkommer ombord.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

Till toppen ↑

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Personlig reserådgivning

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.