Upp till 30% rabatt med MSC Cruises

Kryssa i Medelhavet fr. 4.264:-/person

Att åka på en kryssning är billigare än vad du tror. Vad sägs om en 7-dagars Medelhavskryssning från Venedig till ett så lågt frånpris som 4.264:-/person. Just nu har vi nämligen upp till 30% rabatt på utvalda kryssningar i Medelhavet tillsammans med MSC Cruises. Gäller på resor under hela 2019, så oavsett om du önskar kryssa i vår, sommar, höst eller vinter kan du boka din kryssning idag och få upp till 30% rabatt. En perfekt chans för dig att säkra semestern som ger dig möjlighet att uppleva så mycket som möjligt på en och samma resa. Så unna dig en härlig kryssning och upplev fantastiska stränder, spännande utflyktsmål samt roliga aktiviteter ombord på fartyget. Ombord på MSC Cruises kryssningsfartyg kan du alltid förvänta dig genuin italiensk stil rakt igenom, både vad gäller inredning och mat.

Välj själv vilken del av Medelhavet du önskar upptäcka. Följ med MSC Fantasia från Palma för att se västra Medelhavets allra bästa pärlor eller följ med MSC Magnifica från Venedig för en upplevelse av havets östra skatter. För extra lyx ska du välja MSC Cruises nya fartyg MSC Bellissimma på din tur från Barcelona. Boka senast 30 april 2019.

Erbjudandet gäller på utvalda kryssningar i Medelhavet. Nedan följer några av höjdpunkterna i utbudet. Vill du veta mer om vilka kryssningar som ingår i kampanjen är du varmt välkommen att ringa oss på telefonnummer 0771-86 70 02 eller besök oss i någon av våra resebyråer.

Välj det fartyg och den rutt som passar dig bäst:

Lyxkryssa  • Västra Medelhavet • Östra Medelhavet

MSC Bellissima – från Barcelona

Lyxkryssa på ett nytt fartyg, fr. 5.764:-/person

Följ med på en lyxig kryssning ombord på ett helt nytt fartyg, MSC Bellissima. Just nu upp till 30% rabatt på kryssningen! Låt resan starta i populära Barcelona, staden med ett rikt kulturliv som erbjuder både stad och bad. Vi rekommenderar att du anländer till staden en dag i förväg för chans att upptäcka mer Barcelona som erbjuder den perfekta kombinationen av stads- och strandliv.

MSC Bellissima tar dig med till den oupptäckta juvelen Marseille, italienska Genua, Neapel, Messina samt Valletta på Malta. Just nu får du upp till 30% rabatt/person och kryssar till ett kampanjpris från endast 5.764:-/person.

Ombord på fartyget hittar du ett rymligt soldäck med flera stora pooler. Du hittar även äventyrsfyllda rutschbanor och vattenparker för både barn och vuxna. Säkra din resa redan idag!

Erbjudandet gäller avresor mellan 15/3 – 3/11 2019. Boka senast 3 april 2019.

Prisexempel fr. 5.764:- / person och insideshytt.
Pris hämtat 26/2, 2019. Avser avresa 1 november 2019.

Läs mer och boka

Rutt: Barcelona – Marseille – Genua – Neapel – Messina – Valletta – Till havs – Barcelona

Bokningsvillkor: Erbjudandet gäller endast för nybokningar och sista bokningsdatum är 30/4 2019. Kryssning 7 nätter med helpension, underhållning samt de flesta aktiviteter och skatter. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden förutom MSC Voyagers Club. Serviceavgift tillkommer ombord. Gäller resor mellan 15/3 – 3/11 2019.

MSC Fantasia – från Palma

Upplev västra Medelhavets bästa pärlor, fr. 4.964:-/person

Vill du upptäcka världens minsta storstad Palma de Mallorca och partyhuvudstaden Ibiza? Eller kanske någon av platserna Neapel, Livorno, Genua och Marseille? Följ då med MSC Fantasia på en kryssning till västra Medelhavets allra bästa pärlor! Just nu upp till 30% rabatt/person. Boka din resa redan idag för att boka kryssningen till endast fr. 4.964:-/person.

Erbjudandet gäller avresor mellan 22/4 – 14/10 2019. Boka senast 3 april 2019.

Prisexempel fr. 4.964:- / person och insideshytt.
Pris hämtat 26/2, 2019. Avser resa 14 oktober 2019.

Läs mer och boka

Rutt: Palma – Ibiza – Till havs – Neapel – Livorno – Genua – Marseille – Palma

Bokningsvillkor: Erbjudandet gäller endast för nybokningar och sista bokningsdatum är 30/4 2019. Kryssning 7 nätter med helpension, underhållning samt de flesta aktiviteter och skatter. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden förutom MSC Voyagers Club. Serviceavgift tillkommer ombord. Gäller resor mellan 22/4 – 14/10 2019.

MSC Magnifica – från Venedig

Upplev östra Medelhavets skatter, fr. 4.764:-/person

Drömmer du om att uppleva den romantiska kanalstaden Venedig? Kombinera det med en kryssning som tar dig förbi flera av östra Medelhavets vackraste platser! Just nu får du dessutom upp till 30% rabatt/person om du bokar din kryssning innan den 30 april 2019.

MSC Magnifica tar dig till Bari, den sydligaste spetsen av Italien, och vidare till grekland pärlor Katakolon och Santorini. Fartyget passerar Pireus, Korfu och Kotor innan det vänder tillbaka till vackra Venedig. Boka din resa redan idag!

Erbjudandet gäller avresor mellan den 19/5 - 1/12, 2019. Boka senast 3 april 2019.

Prisexempel fr. 4.764:- / person och insideshytt.
Prisexempel fr. 7.564:- / person och balkonghytt.​
Pris hämtat 11/3, 2019. Avser resa 10 november 2019.

Läs mer och boka

Rutt: Venedig – Bari – Katakolon – Santorini – Pireus – Korfu – Kotor – Venedig

Bokningsvillkor: Erbjudandet gäller endast för nybokningar och sista bokningsdatum är 30/4 2019. Kryssning 7 nätter med helpension, underhållning samt de flesta aktiviteter och skatter. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden förutom MSC Voyagers Club. Serviceavgift tillkommer ombord. Gäller resor mellan 19/5  – 1/12 2019.

Bokningsinformation

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden förutom MSC Voyagers Club. Serviceavgift tillkommer ombord.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

Till toppen ↑

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Personlig reserådgivning

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.