Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Kryssa med ett helt nytt fartyg i Medelhavet!

Upp till 15% rabatt med MSC Cruises

Följ med på en lyxig kryssning ombord på ett helt nytt fartyg - MSC Seaview! Låt resan starta i populära Barcelona, staden med ett rikt kulturliv som erbjuder den perfekta kombinationen av stad och bad. Fortsätt till medelhavspärlor som italienska Genua, franska Cannes och världens minsta storstad Palma de Mallorca. Boka din kryssning med MSC Seaview idag så får du upp till 15% rabatt på kryssningen. Gäller avresor mellan 4 april -  7 november 2020. Boka senast 30 september 2019.

MSC Seaview ger dig möjlighet att upptäcka det allra bästa av Medelhavets alla smaker, kulturer och historiska underverk. Ombord hittar du dessutom ett rymligt soldäck med flera stora pooler och aktiviteter för både stora och små. Garanterat en underhållande resa för både barn och vuxna.

Säkra din resa idag för chansen att följa med MSC Seaview på en magisk resa i Medelhavet med några av de bästa havsutsikterna i världen. Just nu upp till 15 % rabatt! Erbjudandet gäller till och med 30 september 2019.

Prisexempel: MSC Seaview
7 nätter, från Barcelona
Insideshytt fr. 6.634:-/person
Avresa 7 november 2020

Skicka en bokningsförfrågan

Resrutt: Barcelona – Korsika – Genua – La Spezia – Rom – Cannes – Palma de Mallorca – Barcelona

Prisexempel gäller efter avdragen rabatt. Prisexempel hämtades 8/8 2019.

Bokningsvillkor: Gäller endast för nybokningar. Boka senast 30 september 2019. Kryssning 7 nätter med helpension, underhållning, de flesta aktiviteter och skatter. Erbjudandet gäller avresor med MSC Seaview i Medelhavet mellan 4 april – 7 november 2020. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden förutom MSC Voyagers Club. Serviceavgift tillkommer ombord.

Bokningsinformation

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Kryssningserbjudandet gäller för nybokningar gjorda senast 30 september 2019. Gäller kryssning om 7 nätter med helpension, underhållning samt de flesta aktiviteter och skatter. Erbjudandet gäller avresor med MSC Seaview i Medelhavet mellan 4/4 – 7/11 2020. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden förutom MSC Voyagers Club. Serviceavgift tillkommer ombord.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

Till toppen ↑

Andra kryssningar med MSC Cruises

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.