Boka senast 31/8

Upptäck Medelhavets pärlor på en kryssning

Längtar du efter sol, slappa dagar vid poolen men också lite äventyr? Följ med på en kryssning i Medelhavet! Under en kryssning upplever du fantastiska platser men får också tid till vila och trevliga restaurangbesök ombord på fartyget. 
Boka en kryssning med MSC Cruises hos Resia så får du ett dryckespaket (värde upp till 3.360:-/hytt) på köpet. 

Boka senast 31/8 2017.

Kryssa från Barcelona

Följ med på en kryssning med stopp i magiska Palma, Cannes och Korsika.  Kryssa 8 dagar med MSC Orchestra. Avgår från Barcelona under resperioden 26/4 - 11/10 2017. 

Prisexempel: Kryssning från Barcelona, 8 dagar, med MSC Orchestra.
Pris fr. 10.373:-/person - få dryckespaket på köpet!
Prisexempel avser avresa i oktober 2017. 

Rutt: Barcelona - Korsika - Civitavecchia - La Spezia - Genua - Cannes - Palma de Mallorca - Barcelona 

Läs mer och boka din kryssning här

Priset inkluderar: kryssning 8 dagar med helpension. All underhållning, de flesta aktiviteter, skatter samt dryckespaket:
Insideshytt: Mealtime värde 2.100:-/hytt, vuxen
Utsideshytt och balkong: All Inclusive. Värde 3.360:-/hytt, vuxen.
Serviceavgift om 10 euro pp/dag tillkommer ombord.

Kryssa från Venedig

Denna kryssning startar i romantiska Venedig och italienska staden Bari är det första stoppet, därefter väntar tre grekiska destinationer: Katakolon, jetsetön Mykonos och fantastiska Aten. Som enda rederi under sommaren gör MSC Cruises även stopp med Poesia i vackra Saranda i Albanien. 

Prisexempel: Kryssning från Venedig, 8 dagar, med MSC Poesia.
Pris fr. 10.923:-/person - få dryckespaket på köpet!
Prisexempel avser avresa i oktober 2017. 

Rutt: Venedig - Bari - Katakolon - Mykonos - Aten - Saranda - Dubrovnik - Venedig 

Läs mer och boka din kryssning här

Priset inkluderar: kryssning 8 dagar med helpension. All underhållning, de flesta aktiviteter, skatter samt All inclusive-dryckespaket. 
 

I dryckespaketet ingår:

Mealtime-paketet: Obegränsad mängd vin, fatöl, läsk och mineralvatten till lunch och middag.
Värde: 2.100:-/hytt

All Inclusive-paketet: Obegränsad mängd dryck så som fatöl, vin i glas, mineralvatten, läsk, varma drycker och ett brett urval av drinkar, smoothies, juice, milkshakes och take-away glass.
Värde: 3.360:-/hytt

Kryssningstips

Tre frågor till Christoffer Johansson, kryssningsspecialist.

Det bästa med kryssning?
- Valmöjligheterna - oavsett om det handlar om mat och dryck, aktiviteter, underhållning, utflykter eller avkoppling – du bestämmer själv vad du vill göra.
På den traditionsenliga semestern åker man till en destination och sen hem igen. På en kryssning upplever du flera spännande destinationer från ett och samma boende så det blir som flera resor under samma resa.

Vad kan man göra ombord på kryssningsfartygen?
- Om man tittar på hur fartygen ser ut så är snarare frågan ”Vad kan man inte göra ombord?”. Oavsett om man kryssat innan eller inte, är intresserad av kultur och historia eller kanske föredrar högklassig underhållning medan man badar i en jacuzzi, så erbjuder fartygen något för alla.

Vad får man inte glömma att packa ner inför en kryssning?
- Utan inbördes ordning säger jag solglasögon, kamera, solkräm, badkläder och slutligen en riktigt bra bok.

Bokningsinformation

Frånpriserna gäller insideshytt. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.