Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.6 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Kryssningar i Medelhavet och Karibien

Kryssa med MSC Cruises - spara 1000-lappar!

Unna dig en härlig kryssning och upplev fantastiska stränder, spännande utflyktsmål samt roliga aktiviteter ombord på fartyget. Passa på att boka idag - nu sparar du 1000-lappar! Boka hos Resia så får du balkonghytt till priset av en utsideshytt

Välj det fartyg och den rutt som passar dig bäst! Erbjudandet gäller på samtliga kryssningar nedan. 

Boka senast 3/12 2018.

Upplev Medelhavet på helt nytt fartyg

Följ med MSC Cruises nyaste fartyg MSC Bellissima på en 7 nätters kryssning i Medelhavet.  Få chansen att upptäcka den katalanska huvudstaden Barcelona, dramatiska Neapel och Marseille, den oupptäckta juvelen i södra Frankrike. Ombord hittar du rymliga soldäck, stora pooler och kvällsunderhållning med dans, mingel och originalföreställningar av Cirque du Soleil. Se stjärnklara natthimlar inomhus på den 480 kvm stora LED-skärmen som visar visuell magi dygnet runt, behåll formen i det toppmoderna Technogym cardio eller shoppa i den 96 m långa gallerian. Här finns även fartfyllda rutschbanor och spännande vattenparker som passar både barn och vuxna. Kryssningen avgår från Barcelona under resperioden 15 mars - 1 november 2019.

Boka din kryssning här

Prisexempel: Kryssning från Barcelona, 7 nätter, med MSC Bellissima.
Pris fr. 8.764:-/person - Balkonghytt ingår till priset av utsideshytt!
Prisexempel avser avresa i 1/11 2019. 

Rutt: Barcelona - Marseille - Genua - Neapel - Messina - Valletta - På havet - Barcelona 

 

Upplev östra Medelhavets skatter

MSC Musica tar dig med på en kryssning med klass till östra Medelhavets vackraste pärlor. Din kryssningsresa både startar och avslutas i den romantiska kanalstaden Venedig, vilket ger dig goda möjligheter att se mer av den historiska staden med smala kanaler och vindlande gator. Kliv ombord fartyget och se ett mäktigt vattenfall i tre steg, liveshow på La Scala-teatern och arkitektur i naturliga material med ett sinne för detaljer. Unna dig ett besök i den stilfulla cigarrloungen Havana Club eller njut av lyxig vinprovning.

Boka din kryssning här

Prisexempel: Kryssning från Venedig, 7 nätter, med MSC Musica.
Pris fr. 8.964:-/person - Balkonghytt ingår till priset av utisdeshytt!
Prisexempel avser avresa i 25/5 2019. 

Dagarna ger dig möjlighet att gå iland på vackra paradisstränderMykonos och Katakolon samt städer om Dubrovnik som med sina natursköna områden och historiska byggnader tillhör en av Europas vackraste städer. Kryssningen avgår från Venedig under resperioden 25 maj - 5 oktober  2019. 

Rutt: Venedig - Brindisi - Katakolon - Mykonos - Aten - Saranda - Dubrovnik - Venedig

Upplev några av de bästa platserna i Medelhavet

Få chansen att uppleva några av de bästa platserna och mest populära städerna kring Medelhavet på en och samma resa. Följ med MSC Divina på en 7 nätters medelhavskryssning med start i historiska Rom. Njut av en kopp italienskt finkaffe innan fartyget tar dig vidare över havet till fantastiska Sicilien och Palma de Mallorca, som av många kallas för världens minsta storstad. Fortsätt resan till Spaniens tredje störstad stad, Valencia, för ett rikt kulturliv och gastronomiska upplevelser utöver det vanliga.

Boka din kryssning här

Prisexempel: Kryssning från Rom, 7 nätter, med MSC Divina.
Pris fr. 8.964:-/person - Balkonghytt ingår till priset av utsideshytt!
Prisexempel avser avresa 7/4 2019. 

Ombord MSC Divina får du en kryssningsupplevelse med lyxig elegans i varje detalj. Drick ditt morgonkaffe på en stenlagd uteplats, se pampiga teateruppsättningar i Broadway-stil och prova turen i Casino Veneziano. MSC Cruises ger dig den perfekta kombinationen av lyx, avslappning och upplevelser. Kryssningen avgår från Rom under resperioden 7 april - 20 oktober 2019.

Rutt: Rom - Palermo - Cagliari - Palma de Mallorca - Valencia - Marseille - Genua - Rom 

Fly & Cruise - paketerbjudande

Boka flyg och kryssning på samma gång och upptäck en smidigare resa! Ett paketerbjudande är det perfekta sättet för dig att få en bekväm och trygg resa hela vägen från ditt hem och tillbaka. Vi hjälper dig skapa ett skräddarsytt paket med både flyg och kryssningserbjudande i önskad reslängd för att just du ska få din perfekta resa.

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Ring oss

Prisexempel: Flyg och kryssning från Rom, 7 nätter, med MSC Divina.
Pris fr. 11.334:-/person - Flyg inkluderat. Balkonghytt ingår till priset av utsideshytt!
Prisexempel avser avresa 7/4 2019. 

Rutt: Rom - Palermo - Cagliari - Palma de Mallorca - Valencia - Marseille - Genua - Rom 

Upplev Karibien på nytt fartyg!

Drömmer du om turkosblåa hav och vita sandstränder? Följ med MSC Seaside på en 7 nätters kryssning genom Karibiens fantastiska farvatten. Resan startar i berömda Miami; staden med långa sandstränder, kändistäta kvarter och Art Deco-områden. Fortsätt till härliga Georgetown med sina gästvänliga invånare och Nassau i tropiska Bahamas allt medan du njuter av fartygets alla bekvämligheter ombord.

Boka din kryssning här

Prisexempel: Kryssning från Miami, 7 nätter, med MSC Seaside.
Pris fr. 7.564:-/person - Balkonghytt ingår till priset av utsideshytt!
Prisexempel avser avresa 4/5 2019. 

MSC Seaside är utrustad med en av de största vattenparkerna till havs och stoltserar även med kombinationen av vattenrutschkanor och interaktiva spel. Restauranger, barer, butiker, poolområden – här finns tillräckligt för att underhålla dig i dagar. När du önskar en paus från de många aktiviteterna kan du ta dig en promenad på fartygets unika promenaddäck som gör det möjligt för dig att gå runt ytterkanterna på hela fartyget. Kryssningen avgår från Miami under resperioden 6 april - 2 november 2019. 

Rutt: Miami • Ocho Rios • George Town  Cozumel  Nassau - Miami

 

Bokningsinformation

Kryssning 7 nätter med helpension, underhållning, de flesta aktiviteter och skatter. Boka en balkonhytt till priset av en utsideshytt för nybokning gjorda senast 3/12 2018. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden förutom MSC Voyagers Club. Serviceavgift tillkommer ombord.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.