Boka senast 18 december

Rabatt med Hurtigruten i vår

Res med Hurtigruten i april eller maj 2018 och betala endast 50% för person 2 i hytten!
Boka din resa med Hurtigruten och se hur kusten vaknar till liv och ljuset återvänder. Res i april med vinter i norr och möt vårljuset på din resa, söderut mot Bergen. Under maj kommer du att få uppleva ännu mera ljus då den eviga midnattssolen skiner från mitten av månaden. Ombord på fartyget njuter du av den utsökta maten, som speglar årstiden du reser under. Norway Coastal Kitchen betyder att köket jobbar med lokal råvaror som hämtas direkt från leverantörer från den norska kusten. Boka senast 18 december!

Prisexempel:
Kirkenes - Bergen, 6 dagar inkl helpension: 2 personer NU fr. 10.945:-/hytt  (ord.pris 14.595:-)
Eller upplev hela resan på 12 dagar!
Bergen-Kirkenes-Bergen, 12 dagar inkl helpension: 2 personer NU fr 18.699:-/hytt (ord pris 24.927:-)

Vill ha hjälp med din bokning? 
Skicka en reseförfrågan

Läs mer om kryssningar med Hurtigruten i vår reseblogg

Ett engagerat expeditionsteam är med dig på resan!

Att segla med Hurtigruten handlar inte bara om att sitta och titta – du blir ett med landskapet runt omkring och får nya insikter! Det engagerade expeditionsteamet har bara ett enda mål: att göra dig delaktig i djurlivet, kulturen och de naturfenomen du ser för att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa.

Teamet guidar dig längs kusten. De delar med sig av sin kunskap under intressanta föredrag, berättar historier och bjuder in att delta i friluftsaktiviteter iland.
 

Bokningsinformation

Rabatten är avdragen i prisexemplet ovan och visar ett pris när två personer delar hytt. Priset inkluderar helpension (frukost, lunch, middag)
Erbjudandet gäller för sträckorna Kirkenes-Bergen, 6 dagar och Bergen – Kirkenes – Bergen, 12 dagar. Avresa under april eller maj 2018
På fartygen: MS Spitsbergen, Nordnorge, Nordkapp, Nordlys, Polarlys, Richard With och Kong Harald finns dessutom ett kunnigt expeditionsteam som håller intressanta föreläsningar och erbjuder aktiviteter ombord (ingår i priset).
Boka senast 18 december 2018

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.