35% rabatt/bokning på kryssningar över hela världen

En semester värd att dela!

Ombord på Royal Caribbeans fartyg får du alltid mycket upplevelse för pengarna! Här finns någonting för alla, både för dig som önskar lugn och ro i en solstol samt för dig som tycker om aktiviteter som Zipline, klätterväggar och rutschkanor. Om kvällarna kan du äta middag i någon av de 20-tal restaurangerna, se på vattenshower och gå på utomhusbio. Börja dagen med ett stärkande yogapass för att därefter fortsätta in i restauranger för en överdådig frukostbuffé. Du väljer själv om du vill boka en utflykt in till land för att upptäcka mer av staden eller om du vill stanna kvar ombord för en dag i total avkoppling.

På fartygen kan du alltid förvänta dig prisbelönt service, utsökta måltider, fullskalig Broadway show och andra häftiga aktiviter för både barn och vuxna. I priset ingår även all mat i huvudrestaurangerna.

Just nu får du 35% rabatt/bokning på kryssningar med avresa under 2019. Boka senast 28 februari.

Kryssa i Karibien

Kryssa i Medelhavet

Bokningsvillkor: Erbjudandet gäller endast nybokningar och endast på kryssningsdelen av priset.  Skatter, avgifter och dricks tillkommer. Boka senast 28 februari. Rabattsaten på 35% gäller för kryssningar för avgångar från hela världen under 2019, med undantag från Kina. Begränsat antal platser.

Prisexempel: Kryssning med Allure of the Seas

Specialerbjudande för höstlovet 2019 - Barn kryssar gratis

Allure of the Seas, 7 nätter. 
Pris fr. 19.749:-/2 vuxna + 2 barn (under 12 år). Insideshytt, helpension.
Gäller avresa 27/10 2019.

Boka Allure of the Seas

Rutt: Fort Lauderdale, Florida - På havet - Labadee, Haiti - Falmouth, Jamaica - På havet - Cozumel, Mexico - På havet - Fort Lauderdale, Florida. 

Bokningsinformation: Barn kryssar gratis. Barn betalar endast skatter, avgifter samt dricks. Gäller på utvalda avgångar. Kampanj gäller för barn i extrabädd upp till 12 år.

Prisexempel: Kryssning med Oasis of the Seas

Oasis of the Seas, 7 nätter. 
Pris fr. 9.848:-/person. Del i dubbelhytt, helpension.
Gäller avresa 8/9 2019 
från Barcelona

Boka Oasis of the Seas

Rutt: Barcelona – Palma de Mallorca – Marseille – La Spezia – Civitavecchia, Rom – Neapel – På havet - Barcelona

Prisexempel: Kryssning med Symphony of the Seas

Symphony of the Seas, 7 nätter. 
Pris fr. 7.840:-/person. Del i dubbelhytt, helpension
Gäller avresa 28/9 2019 från Miami

Boka Symphony of the Seas

Rutt: Miami – På havet – På havet – St. Kitts – St. Thomas – På havet – Princess Cays, Bahamas - Miami​

Bokningsinformation

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Kryssningserbjudandena gäller för nybokning gjorda senast 28/2 2019. Priserna är i mån av tillgång och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

Till toppen ↑

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Personlig reserådgivning

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.