Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.6 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Upp till 30% rabatt!

Kryssning i Medelhavet

Nu har du chansen att uppleva Medelhavet och ett av världens största kryssningsfartyg till ett fantastiskt pris med upp till 30% rabatt/bokning! På Royal Caribbeans fartyg Oasis of the Seas får du allt du förväntar dig och lite till. Prisbelönt service, utsökta måltider, fullskalig Broadway show och andra häftliga aktiviteter för både stora och små. Du kommer att älska varje minut av din resa!

Följ med på en kryssning fylld med oförglömliga vyer över några av Medelhavets vackraste platser. Upptäck arkitekten Antone Gaudis säregna byggnadskonst i Barcelona, Sixtinska kapellet i Rom och glittrande badvikar på Mallorca. På Oasis of the Seas har du möjlighet att maxa semestern både ombord och i land. Nu får du dessutom upp till 30% rabatt på resan!

Boka din kryssning här

Prisexempel Oasis of the Seas
Medelhavet
, 8 dagar, från Barcelona
Pris fr. 10.155:-/person, insideshytt
Gratis Wifi & Streampaket  ingår!
Avser avresa 8/9 2019

Resrutt: Barcelona -  Palma de Mallorca - Maseille - Florens - Rom - Neapel - På havet - Barcelona

 

Vän- och familjerabatt på 10.000:-

Samla hela familjen eller kompisgänget för en gemensam kryssning! Det kan vara svårt att få tid över för att träffa alla sina vänner i den stressiga vardagen. Många gånger är julafton den enda gången på året som hela familjen är samlad tillsammans. Boka en kryssning med Royal Caribbean för hela gänget och få en chans till äkta kvalitetstid tillsammans ombord på fartyget! Just nu får du dessutom 10.000:- rabatt när du bokar en kryssning för minst 10 personer!

Erbjudandet finns endast tillgängligt offline. För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig. Boka senast 30:e november 2018.

Hitta närmsta butik

Ring oss

1.000:- rabatt/person i 3 till 5-bäddshytter!

Upplev Medelhavet på en 7 nätters kryssning på något av Royal Caribbeans fantastiska kryssningsfartyg. Just nu får du 1.000:- rabatt/person när du bokar in 3 till 5 personer i samma hytt på något av de utvalda fartygen i Europa med avresa under 2019. Erbjudandet gäller kryssningar med Oasis of the Seas, Rhapsody of the Seas, Brilliance of the Seas och Jewel of the Seas i Europa.

Erbjudandet finns endast tillgängligt offline. För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Hitta närmsta butik

Ring oss

Erbjudandet är unikt för Resia. Gäller max 5.000:- rabatt/bokning.
Boka senast 30:e november 2018.

Bokningsinformation

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

Boka senast 30:e november 2018.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

Andra kryssningserbjudanden

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.