Höstlov och sportlov i Karibien

Barn upp till 12 år kryssar gratis med Royal Caribbean

Drömmer du om paradisstränder, spännande matupplevelser och slappa dagar vid poolen tillsammans med barnen? Ta med familjen på en kryssning med Royal Caribbean i Karibien! Just nu har vi riktigt bra erbjudande där barn upp till och med 12 år kryssar gratis*. Vi hjälper även till med att boka flyg, hotell och transporter för en komplett paketresa.  Erbjudandet gäller för de barn som sover i extrabädd vid bokning av kryssning för två vuxna. 
*Skatter, avgifter och dricks tillkommer.

Boka senast 31 maj 2017.

Boka din kryssning i din närmsta Resiabutik eller ring oss på 0771-86 70 02 . Det går också bra att skicka en kryssningsförfrågan så hjälper vi dig med din bokning. 

Skicka en kryssningsförfrågan

 

Prisexempel

2 vuxna + 2 barn inkl. helpension. 7 nätter. 

Höstlovet i östra karibien fr. 18.270:- i balkonghytt med havsutsikt. 
Sportlovet i västra karibien fr. 18.610:- i balkonghytt med havsutsikt. 

Skicka en kryssningsförfrågan

Bokningsinformation

Erbjudandet gäller för barn som sover i extrabädd vid bokning av kryssning för två vuxna. Skatter, avgifter och dricks tillkommer.

Boka senast 31 maj 2018. 
Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia Trygghetsgaranti

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 stars+trustpilot_liten.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.