Boka senast 6 augusti

Kryssningar till Medelhavet och Karibien

Vill du ha avkoppling men ändå uppleva något nytt? Varför inte åka på en underbar kryssning med Royal Caribbean? Just nu får du dryckespaket och gratis wifi på alla seglingar under 2018!

Symphony of the Seas är världens allra största kryssningsfartyg med shopping, restauranger, pooler, underhållning och mycket mer. 

Boka senast 6/8 2017.

Läs om våra erbjudanden längre ner på sidan!

 

Världens största fartyg!

Under våren 2018 gör världens största fartyg Symphony of the Seas sin jungfrufärd. Hon är systerfartyg till de tre jättarna Harmony of the Seas, Oasis of the Seas och Allure of the Seas. Men lite nyare och lite häftigare!

Här finns Central Park med träd, parkgångar och vackra blommor mitt i fartyget. På Symphony of the Seas finns även den populära shoppinggatan Royal Promenade. Poolområdet är stort och vattenrutschkanan Ultimate Abyss går 10 däck (nästan) rakt ner. Det finns också ett stort spa med många härliga behandlingar för hela kroppen.

Ombord finns över 20 olika restaurangalternativ, allt från pizza till hummer. Vill du klä upp dig extra för en formell middag en kväll är det restaurangen The Grande du ska gå till.

Välkommen till en alldeles extraordinär kryssningsupplevelse.

Kryssning i Karibien

Res från Miami och upplev tre paradisöar i Östra Karibien! Njut av underbara strandstränder och turkosblått hav. Symphony of the Seas är världens största fartyg och bjuder på över 20 restauranger, ett stort poolområde, vattenrutschbanor, spa och myckt mer!

Symphony of the Seas – Dryckespaket och WIFI på köpet
8 dagar i Östra Karibien från Miami
Pris fr. 10.145:-/person (dec -18) inkl. helpension, underhållning, skatter och hamnavgifter.

Resrutt: Miami – St. Maarten – San Juan – Miami

Läs mer och boka din kryssning här

Kryssning i Medelhavet

Kliv ombord i Barcelona och kryssa i vackra Medelhavet. Under kryssningen stannar vi i härliga städer som Palma de Mallorca och Rom. Självklart finns det tid för sol och bad! 

Symphony of the SeasDryckespaket och WIFI på köpet
8 dagar i Västra Medelhavet sommarsäsongen 2018.
Pris fr. 13.395:- (sep -18) inkl. helpension, underhållning, skatter och hamnavgifter.

Resrutt: Barcelona – Palma de Mallorca – Marseille – La Spezia – Rom – Neapel – Barcelona

Läs mer och boka din kryssning här

Kryssningstips

Tre frågor till Christer Lundqvist, kryssningsspecialist.

Vad är det bästa med kryssning?
- Tvärtemot vad många tror så är kryssning oerhört prisvärt. Kunden får mycket för pengarna; avkoppling, bra mat och fin service. När man har heldagar till havs så finns det roliga aktiviteter att sysselsätta sig med på fartyget. 

Hur är det att kryssa i Medelhavet?
- Karibien är palmer och stränder. Att kryssa i Medelhavet är något helt annat, eftersom fartygen ofta gör stopp i flera härliga storstäder på en vecka hinner passagerarna se och göra mycket. Ofta har man en hel dag på sig vid varje stopp. Om man inte väljer att stanna kvar på fartyget för att slappa vid poolen så kan man antingen boka utflykter eller ta sig runt själv i staden. Några favoriter är att besöka Colosseum i Rom, gå på en mässa i den inte ännu färdigbyggda basilikan Sagrada Familia i Barcelona eller bara ta det lugnt i hamnen med en kall öl och en fantastisk skaldjurstallrik.

Ditt bästa kryssningsminne?
- När jag spatserade runt i kvarteren i Palermo på Sicilien och hittade ett litet café där de sålde hemgjord italiensk glass. Den var underbart god.  

Bokningsinformation

Boka senast 6/8 2017. Rabatten är avdragen i priset. Dryckespaket och gratis WIFI ingår på alla seglingar under 2018 för utsideshytter och högre kategori, miniumum 6 nätter. Gäller ej för kortkryssningar i Karibien samt seglingar i Asien och Kina. 

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.