Boka senast 31/10

Upp till 35% rabatt på kryssningar med Royal Caribbean

Vill du ha avkoppling men ändå uppleva något nytt? Varför inte åka på en kryssning med Royal Caribbean? Just nu får du upp till 35% rabatt på kryssningar i Medelhavet och Karibien. Erbjudandet gäller även kryssningar med Symphony of the Seas - världens största kryssningsfartyg!

Medelhavskryssning med Symphony of the Seas - boka här

Kryssning i östra Medelhavet - boka här

Kryssning i västra Karibien - boka här

Kryssning i södra Karibien - skicka en bokningsförfrågan

Boka senast 31/10 2017.

Läs om våra erbjudanden längre ner på sidan!

 

Kryssning med Symphony of the Seas från Barcelona

Upptäck Medelhavets pärlor i vår eller sommar! Symphony of the Seas är världens största fartyg och har över 20 restauranger, ett stort poolområde, vattenrutschbanor, spa och mycket mer!

Symphony of the Seas 
Västra Medelhavet, 7 nätter, från Barcelona
Pris fr. 7.865:-/person inkl. insideshytt eller
fr. 8.865:-/person inkl. balkonghytt 
Avresa 27/5 2018. 

Läs mer och boka din kryssning här

Resrutt: Barcelona - Palma de Mallorca - Provence (Marseilles) - Florens/Pisa (La Spezia) - Rome (Civitavecchia) - Neapel (Capri) - till havs - Barcelona

 

Världens största fartyg!

Under våren 2018 gör världens största fartyg Symphony of the Seas sin jungfrufärd. Hon är systerfartyg till de tre jättarna Harmony of the Seas, Oasis of the Seas och Allure of the Seas. Men lite nyare och lite häftigare!

Här finns Central Park med träd, parkgångar och vackra blommor mitt i fartyget. På Symphony of the Seas finns även den populära shoppinggatan Royal Promenade. Poolområdet är stort och rutschkanan Ultimate Abyss går 10 däck (nästan) rakt ner. Det finns också ett stort spa med många härliga behandlingar för hela kroppen.

Ombord finns över 20 olika restaurangalternativ, allt från pizza till hummer. Här kan du unna dig fantastiska middagar i fina miljöer. 

Välkommen till en alldeles extraordinär kryssningsupplevelse.

Kryssning i östra Medelhavet från Venedig

Kliv ombord i Venedig och kryssa i vackra Medelhavet. Under kryssningen stannar vi på härliga öar som Korfu och Mykonos. Självklart finns det tid för sol och bad! 

Rhapsody of the Seas
Östra Medelhavet, 7 nätter, från Venedig
Pris fr. 6.795:-/person  inkl. insideshytt
Avresa 17/11 2018. 

Läs mer och boka din kryssning här

Resrutt: Venedig – Kotor (Montenegro)– Korfu – Aten – Mykonos – Argostoli (Grekland) – Till havs - Venedig

Kryssning i västra Karibien från Fort Lauderdale

Njut av poolhäng,  god mat och roliga aktiviteter ombord på Allure of the Seas. Under denna rutt får du bland annat se vackra Jamaica och färgstarka Mexiko! 

Allure of the Seas
Västra Karibien
, 7 nätter, från Fort Lauderdale
Pris fr. 5.550:-/person inkl. insideshytt eller
fr. 6.510:-/person inkl. balkonghytt
Avresa 19/11 2017. 

Läs mer och boka din kryssning här

Resrutt: Fort Lauderdale – Till havs – Labadee – Falmouth, Jamaica – Till havs –  Cozumel, Mexiko – Till havs - Fort Lauderdale

Kryssning i södra Karibien från Miami

Boka en kryssning i södra karibien och se fram emot spännande matupplevelser, vackra vyer och ett härligt sol- och badliv på fantastiska paradisstränder. Under den här rutten får du bland annat se Bonaire, Aruba och Curacao. 

Navigator of the Seas
Södra Karibien
, 9 nätter, från Miami
Pris fr. 6.175:-/person  inkl. insideshytt
Avresa 30/3 2018. 

Skicka en bokningsförfrågan 

Resrutt: Miami – Till havs – Labadee – Till havs – Curacao –  Bonaire – Aruba - Till havs - Till havs - Miami

Kryssningstips

Tre frågor till Christer Lundqvist, kryssningsspecialist.

Vad är det bästa med kryssning?
- Tvärtemot vad många tror så är kryssning oerhört prisvärt. Kunden får mycket för pengarna; avkoppling, bra mat och fin service. När man har heldagar till havs så finns det roliga aktiviteter att sysselsätta sig med på fartyget. 

Hur är det att kryssa i Medelhavet?
- Karibien är palmer och stränder. Att kryssa i Medelhavet är något helt annat, eftersom fartygen ofta gör stopp i flera härliga storstäder på en vecka hinner passagerarna se och göra mycket. Ofta har man en hel dag på sig vid varje stopp. Om man inte väljer att stanna kvar på fartyget för att slappa vid poolen så kan man antingen boka utflykter eller ta sig runt själv i staden. Några favoriter är att besöka Colosseum i Rom, gå på en mässa i den inte ännu färdigbyggda basilikan Sagrada Familia i Barcelona eller bara ta det lugnt i hamnen med en kall öl och en fantastisk skaldjurstallrik.

Ditt bästa kryssningsminne?
- När jag spatserade runt i kvarteren i Palermo på Sicilien och hittade ett litet café där de sålde hemgjord italiensk glass. Den var underbart god.  

Bokningsinformation

Boka senast 31/10 2017. Rabatten är avdragen i prisexemplet som är per person när två personer delar hytt. Priset inkluderar helpension, lokala skatter och hamnavgifter men inte serviceavgiften.

Rabatten gäller på grundpriset för alla personer i hytten, skatter/avgifter samt dricks rabatteras inte. Erbjudandet kan kombineras med Vän- och familjerabatt samt med Crown & Anchors rabatt på balkonger och sviter men inte med andra rabatter eller erbjudanden, inkluderat men inte begränsat till: andra Crown & Anchor rabatter, Net Rates samt Shareholder Benefits. Ändringar i en existerande bokning kan medföra att rabatten tas bort eller faller bort. 

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.