Boka senast 30/11

Upp till 40% rabatt på utvalda kryssningar med Royal Caribbean

Vill du ha avkoppling men ändå uppleva något nytt? Varför inte åka på en kryssning med Royal Caribbean? Just nu får du upp till 40% rabatt på kryssningar i Medelhavet och Karibien. Erbjudandet gäller även kryssningar med populära Harmony of the Seas såväl som Symphony of the Seas - världens största kryssningsfartyg 2018!

Kryssning i Västra Medelhavet med Symphony of the Seas - boka här

Kryssning i Västra Karibien med Harmony of the Seas - boka här

Kryssning i Östra Medelhavet - boka här 

Läs om våra erbjudanden längre ner på sidan!

Boka senast 30/11 2017.

 

Kryssning med Symphony of the Seas från Barcelona

Upptäck Medelhavets pärlor i vår eller sommar! Symphony of the Seas är världens största fartyg 2018 och har över 20 restauranger, ett stort poolområde, rutschbanor, spa och mycket mer!

Symphony of the Seas 
Västra Medelhavet, 7 nätter, från Barcelona
Pris fr. 7.695:-/person inkl. insideshytt
Avresa 14/4 2018. 

Läs mer och boka din kryssning här

Resrutt: Barcelona - Palma de Mallorca - Provence (Marseilles) - Florens/Pisa (La Spezia) - Rom (Civitavecchia) - Neapel (Capri) - till havs - Barcelona

 

Världens största kryssningsfartyg 2018!

Under våren 2018 gör världens största fartyg Symphony of the Seas sin jungfrufärd. Hon är systerfartyg till de tre jättarna Harmony of the Seas, Oasis of the Seas och Allure of the Seas. Men lite nyare och lite häftigare!

Här finns Central Park med träd, parkgångar och vackra blommor mitt i fartyget. På Symphony of the Seas finns även den populära shoppinggatan Royal Promenade. Poolområdet är stort och rutschkanan Ultimate Abyss går 10 däck (nästan) rakt ner. Det finns också ett stort spa med många härliga behandlingar för hela kroppen.

Ombord finns över 20 olika restaurangalternativ, allt från pizza till hummer. Här kan du unna dig fantastiska middagar i fina miljöer. 

Välkommen till en alldeles extraordinär kryssningsupplevelse.

Kryssa med populära Harmony of the Seas från Fort Lauderdale

Njut av poolhäng,  god mat och roliga aktiviteter ombord på Harmony of the Seas. Under denna rutt får du bland annat se vackra Jamaica och färgstarka Mexiko! 

Harmony of the Seas
Västra Karibien
, 7 nätter, från Fort Lauderdale
Pris fr. 7.550:-/person inkl. insideshytt
Avresa 6/1 2018. 

Läs mer och boka din kryssning här

Resrutt: Fort Lauderdale – Till havs – Labadee – Falmouth, Jamaica – Till havs –  Cozumel, Mexiko – Till havs - Fort Lauderdale

Kryssning i östra Medelhavet från Venedig

Kliv ombord i Venedig och kryssa i vackra Medelhavet. Under kryssningen stannar vi på härliga öar som Korfu och Mykonos. Självklart finns det tid för sol och bad! 

Rhapsody of the Seas
Östra Medelhavet, 7 nätter, från Venedig
Pris fr. 6.650:-/person  inkl. insideshytt
Avresa 6/10 2018. 

Läs mer och boka din kryssning här

Resrutt: Venedig - Split, Kroatien - till havs - Aten, Grekland - Katakolon, Grekland - till havs - Venedig

Kortkryssning i Karibien från Miami

Boka en minikryssning i Karibien och se fram emot spännande matupplevelser, vackra vyer och ett härligt sol- och badliv på fantastiska paradisstränder. Kanske kombinera med några dagar i pulserande Miami? 

Navigator of the Seas
Västra Karibien
, 5 nätter, från Miami
Pris fr. 3.800:-/person  inkl. insideshytt
Avresa 14/1 2018. 

Skicka en bokningsförfrågan 

Resrutt: Miami - till havs - Costa Maya, Mexico - Cozumel, Mexico - till havs - Miami

Vän- och familjerabatt

Upp till 10.000:- extra i rabatt!

10.000:- extra i rabatt på kryssningar i Europa!
Passa på att samla ihop vännerna eller familjen! Just nu får du 10 000:- i rabatt på kryssningar i Europa med Royal Caribbean under 2018 när du bokar för minst 10 personer. 
Gäller till och med 30/11 2017 på alla kryssningar med Royal Caribbean, 7 nätter eller längre, i Europa under 2018. 

5.000:- extra i rabatt på kryssningar i Karibien!
Vill du hellre kryssa i Karibien? Du får 5.000:- i vän- och familjerabatt på kryssningar i Karibien med Royal Caribbean och Celebrity Cruises (gäller ej på Azamara) när du bokar en kryssning för minst 8 personer. 
Gäller till och med 30/11 2017 på alla kryssningar med Royal Caribbean, 7 nätter eller längre, i Karibien mellan 1/4 och 30/9 2018. 

Obs! Erbjudandet gäller enbart i butik och är platsbegränsat. Rabatten kan kombineras med våra andra rabatter och erbjudanden.

Kryssningstips

Tre frågor till Christer Lundqvist, kryssningsspecialist.

Vad är det bästa med kryssning?
- Tvärtemot vad många tror så är kryssning oerhört prisvärt. Kunden får mycket för pengarna; avkoppling, bra mat och fin service. När man har heldagar till havs så finns det roliga aktiviteter att sysselsätta sig med på fartyget. 

Hur är det att kryssa i Medelhavet?
- Karibien är palmer och stränder. Att kryssa i Medelhavet är något helt annat, eftersom fartygen ofta gör stopp i flera härliga storstäder på en vecka hinner passagerarna se och göra mycket. Ofta har man en hel dag på sig vid varje stopp. Om man inte väljer att stanna kvar på fartyget för att slappa vid poolen så kan man antingen boka utflykter eller ta sig runt själv i staden. Några favoriter är att besöka Colosseum i Rom, gå på en mässa i den inte ännu färdigbyggda basilikan Sagrada Familia i Barcelona eller bara ta det lugnt i hamnen med en kall öl och en fantastisk skaldjurstallrik.

Ditt bästa kryssningsminne?
- När jag spatserade runt i kvarteren i Palermo på Sicilien och hittade ett litet café där de sålde hemgjord italiensk glass. Den var underbart god.  

Bokningsinformation

Boka senast 30/11 2017. Rabatten är avdragen i prisexemplet som är per person när två personer delar hytt. Priset inkluderar helpension, lokala skatter och hamnavgifter men inte serviceavgiften.

Rabatten gäller på grundpriset för alla personer i hytten, skatter/avgifter samt dricks rabatteras inte. Erbjudandet kan kombineras med Vän- och familjerabatt samt med Crown & Anchors rabatt på balkonger och sviter men inte med andra rabatter eller erbjudanden, inkluderat men inte begränsat till: andra Crown & Anchor rabatter, Net Rates samt Shareholder Benefits. Ändringar i en existerande bokning kan medföra att rabatten tas bort eller faller bort. 

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.