Boka senast 31/7

Kryssa i Medelhavet med Royal Caribbean 

Vill du ha avkoppling men ändå uppleva något nytt? Boka din kryssning med Royal Caribbean nu och se fram emot glittrande stunder till havs! Åk på en underbar kryssning från Barcelona med flera stopp runt om i Medelhavet. Eller starta i Venedig och upptäck Grekland och Montenegro. Boka senast 31/7.

Läs mer om våra två erbjudanden nedan! 

 

Kryssa från Barcelona

Upptäck västra Medelhavet i sommar! Kryssa 8 dagar med Freedom of the Seas. Resan avgår från Barcelona. 

Prisexempel: Kryssning från Barcelona, 8 dagar, med  Freedom of the Seas.
Pris fr. 7.495:-/person. 
Prisexempel avser avresa i september 2017.

Rutt: Barcelona – Nice – La Spezia – Rom – Neapel – Palme de Mallorca – Barcelona

Läs mer och boka din kryssning här 

Priset inkluderar: kryssning 8 dagar med helpension, underhållning, skatter och hamnavgifter.

Kryssa från Venedig

Njut av Venedig, Montenegro och Grekland under en kryssning i Medelhavet. Kryssa 8 dagar med Rhapsody of the Seas. Resan avgår från Venedig under sommaren och hösten 2017. 

Prisexempel: Kryssning från Venedig, 8 dagar, med Rhapsody of the Seas.
Pris fr. 7.750:-/person
Prisexempel avser avresa i oktober 2017.

Rutt: Venedig – Kotor – Korfu – Aten – Mykonos – Kefalonia – Venedig

Läs mer och boka din kryssning här 

Priset inkluderar: kryssning 8 dagar med helpension, underhållning, skatter och hamnavgifter.

Kryssningstips

Tre frågor till Christer Lundqvist, kryssningsspecialist.

Vad är det bästa med kryssning?
- Tvärtemot vad många tror så är kryssning oerhört prisvärt. Kunden får mycket för pengarna; avkoppling, bra mat och fin service. När man har heldagar till havs så finns det roliga aktiviteter att sysselsätta sig med på fartyget. 

Hur är det att kryssa i Medelhavet?
- Karibien är palmer och stränder. Att kryssa i Medelhavet är något helt annat, eftersom fartygen ofta gör stopp i flera härliga storstäder på en vecka hinner passagerarna se och göra mycket. Ofta har man en hel dag på sig vid varje stopp. Om man inte väljer att stanna kvar på fartyget för att slappa vid poolen så kan man antingen boka utflykter eller ta sig runt själv i staden. Några favoriter är att besöka Colosseum i Rom, gå på en mässa i den inte ännu färdigbyggda basilikan Sagrada Familia i Barcelona eller bara ta det lugnt i hamnen med en kall öl och en fantastisk skaldjurstallrik.

Ditt bästa kryssningsminne?
- När jag spatserade runt i kvarteren i Palermo på Sicilien och hittade ett litet café där de sålde hemgjord italiensk glass. Den var underbart god.  

Bokningsinformation

Boka senast 31/7. Frånpriserna gäller insideshytt. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.