Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Lyx och elegans för finsmakare ombord Celebrity Cruises

Upp till 20.000:- rabatt/bokning

Planerar du att åka på smekmånad, fira ett jubileum eller helt enkelt uppleva en kryssning med extra guldkant så är Celebrity Cruises rätt val. På eleganta och ljust inredda fartyg bjuds det på fina matupplevelser och förstaklassig service. Njut av underhållning, roliga aktiviteter, lyxiga miljöer, rymliga hytter och restauranger som håller hög kvalitet.

Just nu vän- och familjerabatt om upp till 20.000:- rabatt/bokning när du bokar en kryssning för minst tio personer. Erbjudandet gäller 10.000:- rabatt för bokningar om tio personer och därefter 1.000:- rabatt/person upp till tjugo personer.

Prisexempel: Celebrity Edge

8 dagar, från Fort Lauderdale
Insideshytt fr. 8.695:-/person
Avresa: 1 december 2019

Skicka en bokningsförfrågan

Resrutt: Fort Lauderdale - Till havs - San Juan, Puerto Rico - Beef Island - St. Maarten - Till havs - Till havs - Fort Lauderdale

Prisexempel hämtades 29/10 2019.

Bokningsvillkor:
Erbjudandet om upp till 20.000:- rabatt/bokning gäller när du bokar minst 10 och max 20 personer på en kryssning om minst 7 nätter i Europa eller Karibien med avresa under 2019-2020 med Celebrity Cruises. 10.000:- rabatt på bokningar om tio personer och därefter 1.000:- rabatt/person extra upp till tjugo personer.

Prisexempel: Celebrity Equinox

Följ med Celebrity Equinox på en lyxkryssning i östra Karibien! Upptäck de drömlika karibiska öarna med ljuvliga stränder och ett spännande djurliv. Ta med dig hela familjen för en perfekt chans att skapa gemensamma reseminnen. Boka idag och ta del av vän- och familjerabatten på upp till 20.000:- rabatt/bokning på kryssningar för tio personer eller fler.

Celebrity Equinox

10 dagar, från Fort Lauderdale
Insideshytt fr. 15.293:-/person
Avresa: 22 november 2019

Skicka en bokningsförfrågan

Resrutt: Fort Lauderdale - Till havs - Till havs - Aruba - Curacao - Bonaire - Till havs - Grand Cayman - Till havs - Miami

Prisexempel hämtades 29/10 2019.

Prisexempel: Celebrity Edge

Kliv ombord och låt dig förtrollas av helt nya kryssningsfartyget Celebrity Edge. Ombord fartyget har du chans till avkopplande behandlingar på spa:et och lyxiga middagar i någon av de många restaurangerna. Dessutom har du chansen att uppleva Karibiens fantastiska turkosblåa hav och snövita stränder på nära håll. Ombord nya Celebrity Edge kan du vara säker på en guldkantad semester utöver det vanliga.

Celebrity Edge

8 dagar, från Fort Lauderdale
Insideshytt fr. 8.695:-/person
Avresa: 1 december 2019

Skicka en bokningsförfrågan

Resrutt: Fort Lauderdale – Till havs – San Juan, Puerto Rico – Beef Island – St. Maarten – Till havs – Till havs – Fort Lauderdale

Prisexempel hämtades 29/10 2019.

Bokningsinformation

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-92 92 92 så bokar vi resan åt dig.

Erbjudandet om upp till 20.000:- rabatt/bokning gäller när du bokar minst 10 och max 20 personer på en kryssning om minst 7 nätter i Europa eller Karibien med avresa under 2019-2020 med Celebrity Cruises. 10.000:- rabatt på bokningar om tio personer och därefter 1.000:- rabatt/person extra upp till tjugo personer.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.