Vän- och familjerabatt med Royal Caribbean

Upp till 20.000:- rabatt/bokning

Vad sägs om att ta med dig storfamiljen och fira en högtidsdag i Karibien eller Medelhavet? Just nu vän-och familjerabatt om upp till 20.000:- rabatt/bokning när du bokar en kryssning för minst 10 personer med Royal Caribbean. Erbjudandet gäller 10.000:- rabatt för bokningar om 10 personer, därefter 1.000:- rabatt/person upp till tjugo personer. Så säkra din resa idag!

På Royal Caribbeans fartyg kan du alltid förvänta dig prisbelönt service, utsökta måltider, fullskalig Broadway show och andra häftiga aktiviteter för både barn och vuxna. I priset ingår även all mat i huvudrestaurangerna. Det är helt enkelt ett perfekt reseval för generationsresor!

Prisexempel: Allure of the Seas

8 dagar, från Barcelona
Insideshytt fr. 8.804:-/person
Avresa: 18 oktober 2020

Skicka en bokningsförfrågan

Resrutt: Barcelona - Palma de Mallorca - Marseille - Toscana, La Spezia - Rom, Civitavecchia - Neapel - Till havs - Barcelona

Prisexempel hämtades 30/10 2019.

Bokningsvillkor:
Erbjudandet om upp till 20.000:- rabatt/bokning gäller när du bokar minst 10 och max 20 personer på en kryssning om minst 7 nätter i Europa eller Karibien med avresa under 2019-2020 med Royal Caribbean. 10.000:- rabatt på bokningar om tio personer och därefter 1.000:- rabatt/person extra upp till tjugo personer.

Paket med flyg och kryssning

Vad sägs om en 6 nätters kryssning kombinerat med flyg och två hotellnätter i Fort Lauderdale från endast 10.895:-/person? Säkra din plats ombord Royal Caribbeans fartyg Adventure of the Seas idag för en karibienkryssning du sent kommer glömma!

Paket med flyg och kryssning

Prisexempel: Adventure of the Seas
6 nätter, från Fort Lauderdale
Flyg från Göteborg t/r med United Airlines och Lufthansa
Insideshytt + 2 nätter på Royal Palms Resort & Spa A North Beach Village Resort Hotel*** i Fort Lauderdale
fr. 10.895:-/person
Avresa: 29 november 2019

Skicka en bokningsförfrågan

Resrutt: Fort Lauderdale - Till havs - George Town - Costa Maya - Cozumel - Till havs - Fort Lauderdale
 

Prisexempel hämtades 7/11 2019 och avser pris efter avdragen rabatt.

Prisexempel: Medelhavet

Allure of the Seas är världens mest prisbelönta fartyg. Det gör det till den ultimata platsen att fira en högtidsdag på. Ta med dig storfamiljen eller hela släkten för en oförglömlig medelhavskryssning. Just nu vän- och familjerabatt på upp till 20.000:- rabatt/bokning när ni bokar en kryssning för tio personer eller fler. Så säkra er familjeresa idag!

Allure of the Seas

8 dagar, från Barcelona
Insideshytt fr. 8.804:-/person
Avresa: 18 oktober 2020

Skicka en bokningsförfrågan

Resrutt: Barcelona - Palma de Mallorca - Marseille - Toscana, La Spezia - Rom, Civitavecchia - Neapel - Till havs - Barcelona

Prisexempel hämtades 30/10 2019.

Prisexempel: Karibien

Ombord Oasis of the Seas finns gott om aktiviteter och underhållning för både barn och vuxna. Strosa i det imponerande utomhusområdet Central Park, träna i gymmet eller unna dig en avkopplande spabehandling. Låt ungdomarna gå i butiker om dagarna och konserter om kvällarna. Och för de allra minsta finns det en vattenpark att plaska i samt spännande möten med de populära figurerna från bland annat Kung Fu Panda och Shrek.

Just nu upp till 20.000:- rabatt/bokning på generationsresor. Så säkra er plats idag!

Oasis of the Seas

8 dagar, från Miami
Insideshytt fr. 6.507:-/person
Avresa: 1 december 2019

Skicka en bokningsförfrågan

Resrutt: Miami - Till havs - Labadee - Falmouth - Till havs - Cozumel - Till havs - Miami

Prisexempel hämtades 30/10 2019.

Bokningsinformation

För mer information och personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på telefonnummer 0771-86 70 02 så bokar vi resan åt dig.

Erbjudandet om upp till 20.000:- rabatt/bokning gäller när du bokar minst 10 och max 20 personer på en kryssning om minst 7 nätter i Europa eller Karibien med avresa under 2019-2020 med Royal Caribbean. 10.000:- rabatt på bokningar om tio personer och därefter 1.000:- rabatt/person extra upp till tjugo personer.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

Till toppen ↑

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.