Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Avboka din resa

Fyll i nedan formulär så hjälper vi till att avboka din resa.

Med anledning av rådande situation med Covid-19 och många avbokningar har vi för närvarande längre handläggningstid för återbetalningar. Vi jobbar på att sköta återbetalningar så snabbt vi kan men måste invänta bekräftande från såväl myndigheter som samarbetsparters, leverantörer och distributörer.

Om avresa är inom 24 timmar måste avbokning göras via mail till Resia på onlinesupport@resia.se.. Våra öppettider är vardagar 8-17. Vid avbokning utanför våra öppettider måste avbokning ske direkt till flygbolaget och /eller respektive hotell. I detta fall skall namn på den personen som mottagit avbokningen noteras för att återbetalning skall kunna ske.

Dina uppgifter

Uppgifter för avbokning

* Obligatorisk information

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.