Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Avboka din resa

Fyll i nedan formulär så hjälper vi till att avboka din resa.

Med anledning av situationen med det nya Coronaviruset har vi för närvarandet längre ledtider för återbetalningar. Vi jobbar på att sköta återbetalningar så snabbt vi kan men med anledning av rådande situation måste vi invänta bekräftande från såväl myndigheter som samarbetsparters, leverantörer och distributörer. Hanteringstiden för återbetalningar kan just nu uppgå till 6-8 veckor, eller i vissa fall ännu längre.

Om avresa är inom 24 timmar måste avbokning göras via telefon till Resia på 0771-92 92 92. Om kundservice är stängt måste avbokning ske direkt till flygbolaget och/eller respektive hotell. I detta fall skall namn på den personen som mottagit avbokningen noteras för att återbetalning skall kunna ske.

Dina uppgifter

Uppgifter för avbokning

* Obligatorisk information

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.