Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Airtours

Noga utvalda hotell när du reser med Airtours!

Airtours med sitt härliga utbud av charter, rundresor och cityweekends, räknas idag som Sveriges femte största researrangör. Airtours är ett starkt privatägt företag som inte äger sina egna hotell eller flygbolag utan lägger istället tyngden på att hitta det bästa för resenären. Priset är inte deras största fokus utan Airtours strävar efter största möjliga kundnöjdhet och det visar de genom att erbjuda unika handplockade hotell på de mest attraktiva och intressanta platserna och destinationerna.

Härligt utbud av city- och weekendresor
Det som karaktäriserar Airtours allra mest är deras utbud av weekendresor. I denna kategeorin tillhör de den största arrangören i Sverige. Från Landvetter, Arlanda, Köpenhamn/Malmö-Sturup kan man välja bland 37 spännande storstäder runt om i Europa eller varför inte uppleva underbara New York. Airtours cityresor avgår året runt och möjligheten att välja sin personliga klassificering finns.

Sol & bad
Det är med stor noggrannhet som Airtours valt ut sina favoriter bland många sol- och bad-destinationer i Europa. Här finns ett härligt utbud med resor till Grekland, Turkiet, Kroatien, Cypern, Sicilien, Sardinien, Mallorca och Maltas alla smultronställen. Du finner allt från All Inclusive resorts till prisvärda lägenhetshotell. Airtours erbjuder kvalitetscharter med utmärkt service och bara noggrant utvalda hotell på alla destinationer.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.