Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Apollo

Apollo står för det bredaste charterutbudet och genom Resia kan du ta del av det.

Kärnan i Apollo har sedan start speglats av Grekland som var deras enda och första destination de erbjöd. Det dröjde tio år innan Apollo började snegla utanför Greklands gränser. Idag är Apollo Sveriges tredje största researrangör och har ett stort utbud av resor världen över. Apollo erbjuder ett brett utbud av resmål, restyper och hotell för att hitta just din drömresa. Apollo arrangerar chaterresor, träningsresor, kryssningar, rundresor, gruppresor och kombinationsresor.

Apollo står för hållbart resande
Apollo strävar efter att tillsammans med resenärer och partners lägga grunden för ett hållbart resande såväl miljömässigt, socialt som ekonomiskt. Apollos hållbarhetsarbete - "En bättre Resa" - fokuserar på klimatförändringar, hållbar leverantörskedja, hållbara produkter och mänskliga rättigheter.

Vart åker du på din nästa resa?
Apollo tar dig till alla de finaste sommar- och vinterresmålen. Det gäller bara att bestämma sig vart du vill resa. Kroatien har sin alldeles egna Riviera med osannolikt fint vatten. Mallorca erbjuder milslånga sandstränder, god mat och häftigt nattliv. Lugnet hittar du någonstans på Svarta Havets strand i Bulgarien. Säkert är i alla fall att ingen tar dig till fler Mamma mia-öar i Grekland än Apollo. Boka din nästa semesterdröm med Apollo hos Resia.

Det ska vara lätt att hitta rätt boende med Apollo
En semester ska kunna se ut på många olika sätt. Att ha friheten att välja tycker Apollo är en viktig del av upplevelsen, och finns bara en dröm är det mesta möjligt. Det ska vara lätt att hitta rätt boende. Hos Apollo finns det noga utvalda hotell för alla smaker. Här nedan hittar du några av dem:

Apollo Mondo Family Resorts
Familjehotell med extra allt! Här finns barnklubb, simskola och massor av sport och träning för hela familjen. Efteråt väntar en god och hälsosam middag – och barnen har självklart en egen buffé att plocka ur. På Mondo Coffee kan du unna dig det lilla extra, som utvalt baristakaffe och nypressade juicer i en avkopplande miljö.

Apollos Mondo Family Resorts har vuxit fram utifrån resenärers önskemål och har alltid en lokal förankring i landet du besöker. Hotellen ligger vackert, oftast på eller nära stranden och erbjuder gratis wifi. Det här är hotell för hela familjen att älska!

Travelife - en bättre resa
Vill du som semesterfirare bo lite bättre och med aningen bättre samvete ska du välja ett av de hotell som hittills mottagit brons-, silver- eller guldmärkning. Travelife-hotell är certifierade enligt ett erkänt miljöcertifieringssystem, där uppföljning och rapportering sker till och av den certifierande organisationen. Apollo erbjuder ett antal Travelife-hotell runt om i världen och de arbetar aktivt för att kunna erbjuda ännu fler.

En bättre resa bidrar till att så många som möjligt av oss kan komma ut och se världen och därmed förstå den lite bättre; hur människor i olika kulturer tänker och känner. Apollos Travelife gör detta till minsta möjliga kostnad för vår gemensamma miljö och framtid.

Hotell för vuxna
Apollo erbjuder hotell för vuxna och är speciellt utvalda för att passa dig som reser utan barn. Apollo har hotellen för en romantisk paus i tillvaron eller en avkopplande semester med bästa vännerna. Välj bland små stilrena boutiquehotell, hotell i äventyrliga omgivningar och stora resorts med lite mer lyxkänsla. Alla hotell passar den vuxna publiken bäst, och de flesta hotell har åldersgräns.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.