Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Detur

Följ med Detur till resmål som erbjuder något för alla!

Hos Resia kan du på ett lätt och effektivt sätt jämföra flera olika charterleverantörer och Detur är en av dem. I över 15 år har Detur haft både privilegiet och förtroendet att arrangera svenskarnas semesterresor till värmen. I Sverige har Detur specialiserat sig på charterresor till länderna Tunisien, Turkiet, Grekland och Spanien. Nytt resmål till vintern 2016 är Gran Canaria i Spanien. Deturs långa erfarenhet att arrangera resor och fokus gör Detur experter på några färre resmål och kan ge en närmare upplevelse av det land du reser till. Oavsett vad du vill göra på din semester, golfa, dyka eller bara sola och bada med familjen erbjuder Detur den absoluta drömsemestern. Detur har ett mycket brett hotellutbud med standard av alla kategorier till en låg prisnivå men av hög kvalité.

Åk iväg på rundresa
Vill man uppleva mer än bara sol och bad på en resa så kan Deturs rundresor vara något för dig. På dessa rundresor får du möjligheten att lära känna landets historia, besöka historiska platser och uppleva fantastisk natur. Under rundresan finns självfallet även tid till avkoppling och shopping.

Vilken avreseort passar dig bäst?
Detur var en av de första charterarrangörerna att erbjuda direktflyg till solen med fokus på regionala flygplatser i Sverige. Detur förstod tidigt att man helst vill resa på semester från sin egen flygplats och slippa långa transporter till storflygplatserna. Det är ju semester, eller hur! Från norra Sverige har Detur i år flugit från både Luleå och Östersund i hela fjorton sommarsäsonger.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.