Solresor

Boka nästa semster med Solresor hos Resia!

Solresor är en av Sveriges ledande charterarrangörer med resor till allt ifrån traditionella charterresmål runt Medelhavet, till långväga rundresor med reguljärflyg till exotiska destinationer. Solresors affärsidé är att erbjuda bekväma paketresor med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser på den skandinaviska marknaden.

Solresor erbjuder som enda svenska researrangören resor till den portugisiska ögruppen Azorerna samt till Costa del la Luz och Costa de Almería i spanska Andalusien. Solresor var första svenska charterarrangör med resor till sultanatet Oman och har ett brett utbud av resor till Förenade Arabemiraten.

Rundresor
Solresors rundreseprogram utvecklas och utökas ständigt och erbjuds både med charter- och reguljärflyg. Resorna är fyllda med stora upplevelser, lokal närhet och ett stort mått av kultur och historia. Flera rundresor avslutas med en skön sol- och badvistelse. Svensk färdledning ingår alltid. Solresor erbjuder rundresor till bland annat Sri Lanka, Kuba, Argentina, Uruguay och Chile. Svalbard och Hurtigruten i Norge finns också i programmet.

Månadens resa
Varje månad presenterar Solresor en extraordinär resa med fokus på upplevelser. Resan kan gå till ett befintligt eller nytt resmål och har ett särskilt utformat reseprogram. Resan har ett begränsat antal platser och sker oftast vid endast en avgång.

Premiumresor
Solresor Premium - skräddarsydda resor med inkluderade utflykter för dig som tycker om att njuta av livet och önskar ett varierat och innehållsrikt program inom trygga ramar. På dessa gruppresor är alla välkomna - vare sig du reser själv eller i sällskap med andra. Premiumresor erbjuds på flera av Solresors resmål.

Träningsresor
Sedan 2005 har Solresor arrangerat träningsresor. Sedan dess har de sett ett ständigt ökat intresse för att kombinera semester och träning i ett skönt klimat. Solresor erbjuder träningsresor med olika inriktning på flera resmål, både sommar och vinter. Res med familjen, ett syskon, en kompis eller varför inte själv? På Solresors träningsresor är gemenskapen viktig och en trevlig stämning brukar snabbt infinna sig.

Solresor Golf
Solresor har ett väl utvecklat golfprogram på flera resmål runtom i världen. Genom Solresor Golf erbjuds prisvärda golfpaket på mycket välskötta banor bl. a på Azorerna, Madeira, Kanarieöarna, Förenade Arabemiraten, Sydafrika, Costa de Almería, Algarve och Costa de la Luz.

Boka din resa med Solresor hos Resia!

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia Trygghetsgaranti

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 stars+trustpilot_liten.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.