Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

TUI

Din resvärld växer med TUI

Nya spännande resmål, fler bekväma direktflyg, nya moderna hotellkoncept och ännu smartare digitala tjänster.

TUI är sedan 15 år en del i världens största researrangör. Genom att samla all verksamhet under ett varumärke, TUI, stärker de sin position på den nordiska marknaden och ökar sin förmåga att erbjuda fler och bättre semesterlösningar.

Välkommen till en större resevärld
TUI är världens största reseleverantör och erbjuder semesterdestinationer i mer än 180 regioner över hela världen. Vi har 76 000 anställda som arbetar hårt för våra gäster, 134 flygplan, 300 hotell med mer än 210 000 hotellbäddar och minst 13 kryssningsfartyg med fler på väg.

TUI står för den moderna reseupplevelsen, anpassad till dina individuella behov. Så oavsett om du vill åka på en exotisk resa, en stadsweekend, en kryssning, en strandsemester, en parresa, träningsresa eller en familjesemester, har TUI något bara för dig.

Boende för alla
Hitta ditt drömboende efter vad som är viktigt för dig under din semester. Hos TUI finns boende för alla smaker.

För bästa familjesemestern boka TUI:s Family Life-hotell där allt från fitnesspass till barnklubbar ingår. Reser ni utan barn så finns Sensimar Resorts med spa, fitnesspass och restauranger. Ett mellanting där både barn och vuxna trivs hittar du på alla Blue Star-hotell. Skapade för avkoppling med stort poolområde, hög servicenivå och aktiviteter för stora och små.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.