Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ving

Genom Resia kan du ta del av Vings härliga charterutbud.

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand.

Ving - störst på familjehotell
Ving har över 50 års erfarenhet av familjehotell. Genom åren har de finslipat varje liten detalj för att kunna erbjuda den perfekta semestern när du reser med barn. Kraftiga barnrabatter, bekväma Inclusive-lösningar, stora lägenheter, barnklubb och härliga pooler för hela familjen är bara några exempel på vad du får när du reser med oss.

Sunwing Family Resorts
Sunwing Family Resorts är Vings egna familjehotell och det absolut bästa de kan erbjuda barnfamiljer. Idag erbjuder Ving tio Sunwing Family Resorts på populära resmål över stora delar av världen. De flesta ligger på, eller alldeles intill fina sandstränder. WiFi-uppkoppling ingår på hela hotellet på samtliga av Vings Sunwing Family Resorts.

Family Garden
Vings noga utvalda familjehotell där hela familjen får en riktigt skön semester. På Family Garden finns alltid fina poolområden, bra mat, skandinavisk eller engelsk barnklubb och gott om aktiviteter och underhållning.

Ocean Beach Club
Ocean Beach Club är vårt opretentiöst lyxiga designhotell för modernt familjeliv. På Ocean Becah Club är lägenheterna väldesignade och smakfullt inredda med en hel del smarta funktioner. Tempot är lite lugnare och stämningen lyxigt avslappnad. Men det finns även barnaktiviteter och stor pool att hoppa i. På kvällarna bjuds det på solnedgång, bra mat och skön musik.

Family Comfort
Family Comfort är över hundra utvalda hotell som passar perfekt för barnfamiljer. Ving har valt hotellen för att de är välskötta, populära, prisvärda och erbjuder ett familjevänligt boende för minst två vuxna och två barn.

För dig som reser utan barn
På Sunprime Hotels får du alla förutsättningar för en semester helt på dina egna villkor. Vill du träna finns det både gruppträning med utbildade instruktörer och gym. Alla Sunprime Hotels har ett eget spa där du kan unna dig sköna behandlingar, och i restaurangerna njuter du alltid av vällagad mat och goda drycker.

Miljöcertifierade hotell
Alla Vings egna hotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och Family Garden har länge arbetat efter den nordiska Svanens kriterier, och flera är redan certifierade enligt EU-Ecolabel. EU-Ecolabel är den europeiska motsvarigheten till den nordiska Svanen, och är en av de viktigaste miljömärkningarna i Europa. Vid sidan av EU Ecol-label arbetar Ving också med Travelife, en oberoende organisation som stöds av alla större europeiska researrangörer.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.