Boka flyg med Air Berlin

Här kan du boka billiga flygbiljetter med Air Berlin. När du bokar hos oss får du fördelen av att kunna jämföra Air Berlin med alla andra flygbolag, och det kostar dig inget extra alls.

Som det näst största flygbolaget i Tyskland erbjuder Air Berlin bekväma flygningar till hela världen och vare sig du vill flyga privat eller i tjänsten har flygbolaget lösningen för dig. Som medlem i Oneworld och i nära samarbete med Etihad Airways har Air Berlin kunnat utvecklas till ett konkurrenskraftigt flygbolag i Europa. Förutom Air Berlin består Airberlin Group av det österrikiska flygbolaget NIKI (49%), det schweiziska flybolaget Belair (49%) och airberlin technik GmbH (100%).  

Air Berlin tar dig dit du vill

Air Berlins första flygresa flögs med en Boeing 707 från Berlin till Palma de Mallorca. Året var 1979 och mannen bakom drömmen om ett charter-flygbolag hette Kim Lundgren.

Nu, mer än trettio år senare har Air Berlin utökat sina destinationer till att inkludera över 150 stycken, bl.a. kan du flyga smidigt och direkt från Düsseldorf till flera populära destinationer i Nord Amerika; såsom New York, Miami och Chicago eller varför inte styra färden österut till Tokyo eller Singapore. Men, sann till sitt ursprung, Mallorca är fortfarande flygbolagets viktigaste resmål.

Fördelar med Air Berlin

När du flyger med Air Berlin erbjuds du bl.a. underhållningsprogram redan i ekonomiklass samt möjlighet till större benutrymme. 

Fördelarna med att flyga Air Berlin för familjer är också många, exempelvis erbjuder flygbolaget gratis platsreservering för familjer med småbarn och pysselpaket på längre flygningar.

Air Berlin för en bättre värld

Air Berlins flotta har en genomsnittsålder på fem år och är en av de yngsta och mest miljöeffektiva flygplansflottorna i Europa. Utöver det stödjer Air Berlin organisationen ”Ein Herz für Kinder” (”a Heart for Children”) vilken arbetar för att minska barnfattigdomen och öka utbildningsmöjligheterna för barn.

Inför varje jul säljer även flygbolaget de röda chokladhjärtan (som vanligtvis ges ut som avskedspresent vid inhemska flygningar) och donerar vinsten till välgörenhetsorganisationen ”Tributet to Bambi”.

 

Hos Resia kan du boka flyg med Air Berlin.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.