Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Boka flyg med Air Canada

Här hittar du prisvärda flygbiljetter med Air Canada.

Air Canada är Kanadas största fullservice flygbolag och den största leverantören inom passagerarservice på den Kanadensiska marknaden, gränsmarknaden USA-Kanada och den internationella marknaden till och från Kanada. 

Air Canada erbjuder lätta och smidiga byten från Skandinavien genom 8 europeiska gateways till Toronto, Montreal, Ottawa, Calgary, Vancouver, Edmonton, Halifax och ST. Johns. Från dessa 8 kanadensiska nav erbjuder Air Canada anslutningar till 60 kanadensiska, 53 amerikanska och 28 karibiska destinationer. Air Canada erbjuder 600 timmar individuell on demand underhållning på alla våra jetflygplan.

USB portar är tillgängliga vid varje säte för att ladda din telefon, platta och andra apparater.

Vi ser fram emot att välkomna dig ombord på Air Canada.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.